Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
radio u tajnoj službi

Nagelsmann šokantno otkrio: "Izveli su me s predavanja na akademiji i rekli mi da mi se otac ubio“

Njemački izbornik otvorio se u velikom intervjuu za Der Spiegel.

Juilian Nagelsmann (Foto: Afp)

Mladi njemački izbornik Julian Nagelsmann otvoreno je govorio o svom privatnom životu u njemačkim medijima te otkrio kako je njegov život obilježila tragična epizoda. Kad je imao samo 20 godina, njegov otac koji je radio u tajnoj službi počinio je samoubojstvo.

Xabi Alonso Leverkusen teško do pobjede i zadržavanja velike prednosti na vrhu ljestvice divider

"Često razmišljam o tome. Tad sam bio na trenerskoj akademiji u Oberhachingu, nedaleko Munchena, gdje sam polagao za C licenciju. Iznenada me direktor akademije pozvao na razgovor. Našalio sam se rekavši 'što je, već sam predobar za ovu razinu?' U sljedećem trenutku pred mene je stao pred tadašnjeg očuha koji mi je rekao da mi se otac ubio“, ispričao je Nagelsmann.

"Otac nije ostavio oproštajno pismo, nije bilo objašnjenja njegova čina. Ali način na koji si je oduzeo život mi je dao do znanja da nije dvojio o svojoj odluci. Bilo je to teško vrijeme za mene i moju obitelj, ali mi je pomoglo da shvatim što želim u životu. Nisam plakao ili tražio znakove od sudbine, ali kad sam ih dobio, odlučio sam ih poštovati.“

Xhaka slavi sa suigračima VIDEO Granit Xhaka zabio golčinu pa proslavio na neviđeno bizaran način divider

Objasnio je kako je njegov otac radio u tajnoj službi i nije puno razgovarao o svojim profesionalnim poduhvatima.

"Ne znam točno što se radio, ali siguran sam da nije bio u administraciji. Nikad nije govorio o svom poslu kod kuće jer mu to nije bilo dozvoljeno. Često je govorio da mu je sve to previše“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider