Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jovićević čeka inauguraciju

Nova iznenađenja u Maksimiru: Bivši trener Hajduka preuzima važnu funkciju u Dinamu

Čini se da je konačno ispunjena kadrovska križaljka u Maksimiru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je sve spremno za službeno proglašenje Igora Jovićevića za trenera Dinama. Zdravko Mamić tijekom vikenda je prelomio i podigao rampu za njegovu inauguraciju.

Predstavljanje bi se trebalo dogoditi do kraja ovog tjedna. U Maksimiru pripremaju videokonferenciju. Jovićevićev prvi pomoćnik trebao bi biti Damir Krznar.

Preokret se dogodio u utrci za mjesto trenera B-momčadi i šefa omladinske škole. U kontekstu B-momčadi proteklih dana spominjala su se imena Sergeja Jakirovića, Jerka Leke i Ivana Preleca.

Na kraju je na površinu isplivao Goce Sodleski, bivši kapetan Dinama, koji je u Maksimiru proveo ukupno sedam godina u dva navrata i okitio se s tri naslova prvaka Hrvatske. Prije dolaska u Dinamo 1998. dvije godine igrao je za Hajduk.

Posljednji klub u kojem je radio kao trener bio je Široki Brijeg. Nije se baš proslavio. U Širokom se zadržao godinu dana, dobio je otkaz prošlog ljeta.

Sretan Ćuk proteklih dana bio je glavni favorit za šefa omladinske škole, no čini se da će na funkciju ipak sjesti Željko Kopić, bivši trener Hajduka. To je vijest koja se sinoć pojavila u nogometnim kuloarima.

Kopić je kao igrač proveo četiri godine u kadetskom i juniorskom pogonu Dinama. Prije nego što je preuzeo Hajduk 2017. figurirao je kao ozbiljna opcija za prvog trenera Dinama. Bio je još trener Lučkog, Cibalije, Zagreba, Slaven Belupa i ciparskog Pafosa. 

Čini se da je konačno ispunjena kadrovska križaljka u Maksimiru, no još uvijek su moguće promjene. To je uvijek moguća opcija. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa lako se može predomisliti, a Dinamova Uprava ionako sama ne može donijeti nijednu važniju odluku. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider