Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četiri kafića

Spektakl u Splitu: U grad stiže Joško Gvardiol, tražit će se karta viška, igra i Livaja

Joško Gvardiol stiže na turnir Četiri kafića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humanitarni turnir Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović ove sezone igrat će se 20. i posljednji put u velikoj splitskoj dvorani na Gripama 26. prosinca.

Organizatori obavljaju posljednje pripreme za veliki spektakl, a danas su stigle i sjajne vijesti iz Splita. Na turnir stiže trenutačno najtraženiji nogometaš svijeta, riječ je, naravno, o Jošku Gvardiolu.

Mladi hrvatski stoper oduševio je na Svjetskom prvenstvu u Katru, otkupna klauzula mu je na 110 milijuna eura, klubovi šalju ponude, no on je prvo odlučio nastupiti na kultnom turniru prije povratka u Leipzig.

Marin Ljubičić Hajduk prodao velikog talenta: Marin Ljubičić više nije igrač Bijelih divider

''Došlo je vrijeme da okončamo turnir. Izuzetno smo ponosni na sve što smo napravili u 20 godina, ali došlo je vrijeme da završimo. Donirali smo djeci kojoj je novac najpotrebniji. Što se tiče nastupa, postava je Tonći Gabrić, Gvardiol, Erlić, Biuk, Kalinić i Livaja. Tu su Tonio Teklić, Luka Višković, Ivica Križanac, Ivica Vastić, Marin Tomasov, Nikša Saveljić, Jere Marinić-Kragić, Nikola Tomičić, Zdravko Prkić... A imamo i neka iznenađenja, treneri su legendarni Mladen Perica Štrla uz asistenciju Marijana Budimira, trenera juniora Hajduka, i uz posebnu zahvalu izbornik Zlatko Dalić, kojemu ovim putem čestitamo na onome što je napravio'', rekao je Marko Bralić – Keto.

Na turniru nastupaju Kauri, Camel i Vivas te Antique-Duje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider