Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači žale

Hajduk prodao velikog talenta: Marin Ljubičić više nije igrač Bijelih

Marin Ljubičić više nije igrač Hajduka. Potpisao je ugovor s LASK-om.

Galerija Marin Ljubičić

Marin Ljubičić od danas više nije igrač Hajduka. Mladi hrvatski napadač bio je na posudbi u LASK-u iz Linza, a austrijski klub odlučio ga je otkupiti.

Potvrdu o transferu objavio je Hajduk.

Splitski klub poslao je priopćenje u kojem se oprostio od sjajnog napadača koji je oduševio cijelu Austriju.

''LASK Linz iskoristio je opciju otkupa napadača Marina Ljubičića, koji je krajem lipnja ove godine otišao na posudbu u redove austrijskog kluba, te je Marin od danas i službeno igrač LASK-a.

Lionel Messi Kakav debakl, nije za gledanje: Odlučio tetovirati Messija na leđa, pa zauvijek požalio divider

Ljubičić je odmah po dolasku u Austriju postao standardni prvotimac te je trenutačno vodeći strijelac kluba. Za LASK je u prvom dijelu sezone upisao ukupno 17 službenih nastupa.

Marin je produkt Hajdukove Akademije, napadač koji se u punom smislu afirmirao tijekom igranja za juniorsku momčadi Bijelih, gdje je postao vodeći strijelac lige te predvodnik spomenute generacije zajedno sa Stipom Biukom.

Josip Šutalo i Mate Bulić Brončani iz Katra oduševio Čitluk, zapjevao s Matom Bulićem! divider

Sjajne igre i odličan učinak promovirale su ga u prvu momčad Hajduka, za koju je službeno debitirao u ožujku 2021. godine, a Hajduk je tada u Kup utakmici pobijedio Zagreb rezultatom 3:0. Prvi pogodak za Bijele postigao je nedugo zatim, za pobjedu u prvenstvenom susretu sa Šibenikom na Poljudu. Posljednji put Hajdukov dres u službenoj utakmici nosio je na kraju prošle sezone, prilikom gostovanja kod Dinama na Maksimiru.

Ukupno je Marin odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, a pritom se devet puta upisao u strijelce te je svom učinku dodao i četiri asistencije'', objavio je Hajduk.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider