Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
maksimirski pep

Dinamo vezao velikog talenta: Dečko koji obećava potpisao dugogodišnji ugovor

Glasi za ponajvećeg talenta u Europi u svom godištu. Za Dinamo je već debitirao i zabio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi stoper Joško Gvardiol (18) potpisao je petogodišnji ugovor s Dinamom čiju je nogometnu školu prošao, objavio je klub na svojoj internetskoj stranici.

Prvi seniorski nastup upisao je u listopadu 2019. protiv Gorice, a dva tjedna kasnije zabio je prvijenac zaprešićkom Interu.

"Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo. Svoj sam san ispunio kada sam debitirao, a ovaj potpis znači da je sve do sada na obostrano zadovoljstvo. Nikada nisam žurio i stvari sam prihvaćao kakve jesu. Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me čeka. Zaista sam sretan i ovim putem želim se zahvaliti svojoj obitelj koji su mi uvijek bili potpora, suigračima i trenerima te klubu", rekao je Gvardiol za Dinamovu stranicu.

gol expired Nevjerojatan propust slavnog kluba: Na tribinama im se našao svjetski poznati terorist divider

Klubu se pridružio s osam godina nakon što je prve nogometne korake napravio u NK Trešnjevci.

"Tamo nije bilo mog uzrasta pa sam igrao sa starijima. Imao sam osam godina kada su me pozvali u Maksimir i ovdje sam od tada", rekao je.

"Nadam se nastavku igranja za U-21 reprezentaciju a sve iznad toga bio bi izazov. No, spreman sam ga prihvatiti. Idem dan po dan, trening po trening naoružan golemom količinom strpljenja. Pa ćemo vidjeti gdje će me to odvesti", naveo je svoje ambicije.

gol expired Jesmo li vidjeli najbolji pogodak godine? Gromovitim torpedom gotovo polomio okvir gola! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider