Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
fabrizio romano

Joško Gvardiol dio velike razmjene: Vatreni ide u Englesku, a u Leipzig će zaboravljena zvijezda?

Joško Gvardiol je želja velikana, a navodno ga Chelsea silno želi, a opcija je razmjena igrača.

Galerija Joško Gvardiol Leipzig - Rangers

Svjetski mediji sve više bruje o Jošku Gvardiolu. Hrvatski nogometni reprezentativac je jedan od nekoliko najtraženijih mladih igrača u svijetu, a najviše je trenutno zagrizao Chelsea.

Priča o Gvardiolu i Chleseaju traje zapravo već jako dugo, no hrvatski stoper je i dalje igrač Leipziga koji je tvrd pregovarač i ne želi ga pustiti ispod 50 milijuna eura, no kako tvrdi ugledni Fabrizio Romano, Chelsea i Leipzig mogli bi se drugačije dogovoriti.

Navodno je Chelsea predložio vlasnicima Leipziga razmjenu igrača u kojoj bi prema Engleskoj otišao Joško Gvardiol, a u Leipzig bi se vratio Timo Werner koji je baš iz tog kluba otišao u Chlesea za 53 milijuna eura.

Ostali detalji eventualnog transfera nisu poznati pa ni tako opcija dodatnog plaćanja Chelseaja za Gvardiola koji trenutno vrijedi 35 milijuna eura (Transfermarkt), a nedavno ga je CIES procijenio na čak 96,2 milijuna eura.

gol expired Livaja sasvim otvoreno: "Odigrali smo katastrofa utakmicu, ako ćemo ovako u Europi, onda će biti teško" divider

Gvardiol je trenutačno tiha patnja brojnih europskih velikana, ali rijetki ga mogu platiti. Navodno su zainteresirana i dva Manchestera, United i City, a rado bi ga i Tottenham.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider