Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gužva oko Joška

Gvardiola žele Conte i Klopp: Nijemac otkrio plan Liverpoola i Tottenhama

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardol na radaru je Liverpoola i Tottenhama.

In Magazin: Joško Gvardiol - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol na radaru je Tottenhama i Liverpoola, ali oba kluba imaju određene prepreke na putu do ostvarenja tog posla.

Joško Gvardiol Nijemci objavili kako izgledaju Gvardiolove noge: "Majko mila, što je ovo?" divider

Spursima i njihovom šefu Antoniju Conteu problem je novac i Joška bi si mogao priuštiti isključivo proda li najprije Harryja Kanea, drugom je lova također problem, ima potrebnu svotu u budžetu, no čeka najprije odgovor Judea Bellinghama.

Obje vijesti javio je njemački insider Christian Falk, koji tvrdi kako bi Talijan sutra doveo Gvardiola, međutim problem su mu financije. Moći će si ga priuštiti tek kad i ako ode Harry Kane.

Joško Gvardiol Katalonac objasnio kakav je tip Joško Gvardiol i zašto je takav hit u svijetu: ''On nema granica'' divider

Novcem koji dobije na ime njegove odštete financirat će transfer braniča RB Leipziga. Pojedini mediji javljaju kako je Kane velika želja minhenskog Bayerna i ta prodaja im je jedina nada za dovođenje braniča hrvatske reprezentacije.

Kloppu je problem Bellingham

Jurgen Klopp pak ima drugačiji set problema. Njegov problem zove se Jude Bellingham. Nijemac bi ih obojicu rado doveo na Anfield, međutim neće ih moći priuštiti u istom prijelaznom roku.

Hrvatska nogometna reprezentacija Poznati institut uvrstio dva Hrvata u momčad svijeta pa napravio veliki gaf: Stavili krivi grb divider

Mogao bi samo jednog pa bi mu čak i odgovaralo da Gvardiol, kako u zadnje vrijeme često govori u intervjuima, ostane u Bundesligi još ovu i sljedeću sezonu.

Bellingham mu je trenutačno potrebniji, međutim Gvardiol mu se jako sviđa i u slučaju da Bellingham kaže ne ili odabere Real Madrid, Klopp će radije tu lovu potrošiti na bivšeg braniča Dinama, nego tragati za drugim veznjakom.

IN magazin: Joško Gvardiol - 4 Gvardiol o traumi koju mu je ostavio Messi: "Totalno je drugačiji igrač u klubu i reprezentaciji, to me iznenadilo" divider

"Gvardiol će ga koštati barem 100 milijuna eura, toliko bi mogao iznositi i transfer Judea Bellinghama pa je za Liverpool najbolja opcija da Joško ostane još sezonu i pol u Bundesligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX