Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO JE TEŠKO ODBITI

Glasine su sve glasnije: Dinamo blizu prodaje Josipa Šutala

Kako je sve izgledaniji odlazak Joška Gvardiola iz Leipziga, tako se sve više ponovno aktualizira dolazak Josipa Šutala u taj njemački klub.

Josip Šutalo (Foto: Profimedia)

Već od ranije govorilo se o velikom interesu RB Leipziga za transfer Josipa Šutala, posebno jer je taj klub izuzetno zadovoljan posljednjom suradnjom s Dinamom, u kojoj su akvizirali Joška Gvardiola, ali i onom ranijom, u kojoj su došli do Danija Olma.

Jednog Hrvata zamijeniti drugim

No, to ne znači da bi hrvatski reprezentativni stoperski dvojac zaigrao zajedno u crveno-bijelom dresu. Šutalo bi vjerojatno trebao doći kao zamjena za Gvardiola, ako ovaj završi u redovima Manchester Cityja, što se posljednjih dana čini kao sve izgledniji rasplet.

Dominik Livaković Talijanski velikan poslao ponudu za Dominika Livakovića divider

Prvi koji su, prema njihovim tvrdnjama, došli do detaljnijih novih informacija o ovome, su novinari bosansko-hercegovačke sportske redakcije N1

Dinamo će biti i više nego zadovoljan

Oni saznaju kako je Šutalo zapravo vrlo blizu prelaska u Leipzig i to u transferu vrijednom 25 milijuna eura. Nije navedeno odakle informacijama dolazi, a njemački mediji zasad o ovome nemaju nikakvih napisa.

Također, došli su do informacije kako je Šutalo već bio s njima u kontaktu te je prihvatio ponudu, nakon čega bi ostatak posla trebao biti formalnost.

Sve u svemu, cifra je to kakvu Dinamo teško može odbiti.

Declan Rice Arsenal pobijedio u utrci za najtraženijeg nogometaša ovog ljeta: "Nazvao je klub i molio da prihvate ponudu" divider

Jasno je kako interes ovog kluba za Šutala postoji već dugo vrijeme, a njegove izvedbe sa završnice Lige nacija samo su potvrda kvalitete, kakva u Leipzigu može odmah zasjati na još višoj razini.

Ovo je sigurno tema koja će se idućih dana ponovno aktualizirati, posebno ako City pošalje službenu ponudu za Gvardiola, koja bi trebala biti rekordna. Tada će i cifra za transfer Šutala Nijemcima biti sitnica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider