Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda se sretnu u finalu

Kovač oduševio zvijezde Bayerna: Objasnili zašto je on dobar izbor

Niko Kovač u fokusu je njemačkih medija nakon što je potvrđeno da će sljedeće sezone voditi veliki Bayern.

Galerija Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač na presici Eintrachta (Screenshot) Bayern (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP)

Niko Kovač jedna je od glavnih tema njemačkih sportskih medija. Nakon što je od frankfurtskog Eintrachta napravio senzaciju Bundeslige, potvrdila se priča o kojoj se dugo pisalo: na kraju sezone naslijedit će Juupa Heynckesa na klupi Bayerna.

Heynckes je već nahvalio svog nasljednika na klupi bavarskog velikana, a sada su se pohvalama pridružili i igrači.

''U potpunosti razumijem odluku kluba, to što je Kovač napravio s Frankfurtom je izvanredno. Igraju stvarno dobro, neugodni su u obrani i opasni u napadu. Za mene je Frankfurt pozitivno iznenađenje sezone'', rekao je Joshua Kimmich za njemački Sport1.

''Klub je napravio dobar izbor, Kovač radi jako dobar posao u Frankfurtu'', rekao je vratar Sven Ulreich, koji smatra da Kovačevo neiskustvo na ovoj razini neće biti problem.

''Imamo vrlo karakternu svlačionicu, čak i stariji igrači znaju da ne mogu uvijek igrati u klubu poput Bayerna. Niko Kovač je pravi čovjek za ovaj posao. Vrlo je komunikativan, što je vrlo bitno, lakše će se nositi s vrhunskim igračima poput nas'', dodao je.

Prije nego što napusti Frankfurt, Kovača čeka napad na oproštajni trofej s Orlovima. U utorak i srijedu na rasporedu su polufinala njemačkog Kupa; prvi će na teren Bayer i Bayern, dok će dan kasnije Eintracht igrati protiv Schalkea. Tko zna, možda u finalu Kovač zaigra upravo protiv budućeg kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider