Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji kojeg je gledao

Mourinho ''raspametio'' nogometni svijet: ''Ni Messi, ni Cristiano Ronaldo nisu bolji od njega''

Portugalski trener Jose Mourinho otkrio je koji je najbolji nogometaš kojeg je imao priliku gledati.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jose Mourinho vodio je neke od najvećih klubova na svijetu, s dva je različita kluba bio prvak Europe i imao je priliku iz prve ruke vidjeti koliko vrijede Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, ali po njemu ni jeda od njih dvojice nije najveći.

Bivši napadač Barcelone i Real Madrida bio je fenomen na prijelazu stoljeća i kada su Josea Mourinha pitali da imenuje najboljeg igrača svog života, ni Cristiano Ronaldo ni Messi nisu se našli u tom izboru.

Petković najtraženiji na Transfermarktu (Screenshot) Traženiji od svih: Petković popularniji od Messija i Cristiana Ronalda na Transfermarktu divider

''Ronaldo, El Fenomeno, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi imaju duge karijere. Svakodnevno su na vrhu ili su bili na vrhu 15 godina. Međutim, ako govorimo strogo o talentu i vještini, nitko ne može nadmašiti Ronalda Nazarija'', izjavio je Mourinho za LiveScore.

''Kad je bio u Barceloni kod Bobbyja Robsona, shvatio sam da je najbolji igrač kojeg sam ikad vidio da izlazi na teren. Doduše, ozljede su ubile karijeru koja je mogla biti još nevjerojatnija, ali talent koji je imao taj 19-godišnjak je nešto čudesno'', dodao je Portugalac.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider