Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo je novi jose

Talijani u nevjerici zbog Mourinhovih metoda, Guardiola će zbog ove snimke biti ljubomoran

Jose Mourinho uveo je nove metode rada na treninzima Rome.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Jose Morinho nakon otkaza u Tottenhamu vratio se u Italiju, koju je još prije desetak godina pokorio s Interom. No kao i u Engleskoj, gdje je nakon prve ljubavi Chelseaja poslije vodio i Manchester United te spomenuti Tottenham, Portugalac je preuzeo jednog od rivala – Romu.

U Rimu je Jose dočekan poput kralja. Vatreni navijači Rome sanjaju veliki uspjeh i tako zvučno ime na klupi Vučice sigurno im daje nadu u borbi s najvećim rivalima koje žele dostići i prestići.

Mourinho je odradio nekoliko svojih standardnih nastupa pred navijačima i medijima, ipak se radi o majstoru uvlačenja pod kožu. No oduševio je Talijane i uvođenjem novih metoda na treninzima.

gol expired Vlašića upitali je li istina da seli u Milan: Pogledajte što je odgovorio divider

Tamošnji mediji pišu kako je podigao na višu razinu način vođenja treninga i njegovu analizu. Dron snima igrače na treninzima, a prijenos ide na velikom ekranu koji je postavljen uz teren.

Svi se podaci šalju Mourinhu na tablet, gdje on brzo analizira eventualne greške igrača te ih potom ispravlja.

Svi znamo da je njegov veliki rival iz španjolskog i engleskog nogometa Pep Guardiola fanatik takvih stvari na treninzima te prekida igru nakon svake pogreške kako bi momčad doveo do savršenstva. Ako i on ne koristi ovakve metode, vjerojatno će nakon ove snimke biti ljubomoran.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider