Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uhvatili ga u prolazu

Vlašića upitali je li istina da seli u Milan: Pogledajte što je odgovorio

CSKA će u nedjelju otvoriti novu sezonu ruskog prvenstva, a Vlašić je još u klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić jedno je od najspominjanijih domaćih imena u kontekstu velikog transfera u neki veliki klub ovo ljeto, talijanski, ruski i hrvatski mediji raspisali su se o njegovoj navodnoj budućnosti u talijanskom gigantu Milanu, ali on upravo sve to zanijekao.

"Kakva je vaša budućnost u moskovskom CSKA-u“, upitala ga je ruska kolegica.

"Ne znam", odgovorio je Nikola Vlašić, a novinarka je uzvratila:

"Je li istina da selite u Milan", a Niksi ekspresno poentirao:

"Nije".

Vlašića praktički od kraja klupske sezone povezuju sa selidbom na Apenine, navodno Rusi traže odštetu od 25.000.000 eura, traže lovu odmah, a Talijani bi najradije dogovorili posudbu pa ga tek kasnije otkupili.

gol expired Nikola Vlašić na meti jednog od najvećih svjetskih klubova: Slavni Talijan započeo pregovore divider

To je ono što se može iščitati iz stranih medija, međutim čini se da se Rossonerima ne žuri po Vlašića jer su u ponedjeljak produljili posudbu Brahima Diaza do 2023. godine iz Real Madrida, što je službeno objavio Kraljevski klub, a riječ je o igraču koji pokriva slične pozicije kao bivši igrač Hajduka.

Moskovski CSKA će u nedjelju otvoriti novu sezonu ruskog prvenstva, a Vlašić je zasad još u klubu. Nikola je u posljednjoj prijateljskoj utakmici uoči starta sezone bio prijavljen, ali nije dobio ni minute. On je sam navodno zatražio odlazak, a pojedini tvrde kako mu je taj potez kluba kazna i znak da će ga pustiti. 

Međutim, teško u Milan.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider