Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije loše

Još dobrih vijesti za Dinamo pred Betis: Najveća zvijezda ne igra im u obje utakmice

"Rekao mi je da će izbivati s terena između šest i osam tjedana", izjavio je Bravo.

Stadion Real Betisa (Foto: Profimedia)

Betisov ofenzivni vezni nogometaš Isco Alarcon ozlijedio je bedreni mišić lijeve noge, zbog čega će propustiti obje utakmice s Dinamom u 16-ini finala Konferencijske lige, rekao je njegov agent.

"Utvrđeno je da ima proksimalnu tendinopatiju mišića stražnje strane lijevog bedra. U početku klupska medicinska služba razmatra provođenje konzervativnog liječenja," priopćio je Betis. Klub nije naveo kada bi se 31-godišnji igrač mogao vratiti na travnjak.

Prije nego što je Betis objavio to priopćenje, Iscov agent Pedero Bravo rekao je za televizijski program El Chiringuito de Jugones da bi ponajbolji nogometaš zeleno-bijelih mogao izbivati skoro dva mjeseca.

Glavna loža u Maksimiru "Terminator" u Maksimiru: Evo što su prvi put tražili Dinamovi šefovi, a što u podne slijedi… divider

"Rekao mi je da će izbivati s terena između šest i osam tjedana," izjavio je Bravo.

Novine Estadio Deportivo, sa sjedištem u Sevilli, izvijestile su da je ozljeda ipak blaža nego što je u prvi mah naveo Bravo, ali da će igrač svakako propustiti oba susreta s hrvatskim prvakom.

Isco, nekadašnji igrač Real Madrida i reprezentacije Španjolske, ove je sezone propustio samo jednu utakmicu zbog skupljenih žutih kartona. U 29 nastupa za Betis zabio je sedam golova i upisao pet asistencija.

Dinamo i Betis za devet dana igrat će u Sevilli prvu utakmicu 16-ine finala Konferencijske lige. Uzvrat je 22. veljače u Zagrebu.

Betis, osmoplasirana momčad španjolskog prvenstva, prije toga će igrati s Cadizom ovaj vikend.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider