Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Hajdukov bivši trener Jens Gustafsson pronašao novi posao

Bivši trener Hajduka Jens Gustafsson otišao je prije nekoliko mjeseci s klupe Bilih, a sad je potvrđen kao novi izbornik Švedske U-21.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poya Asbaghi otišao je u Englesku i ostavio klupu švedske reprezentacije U-21 bez kormilara, a kormilo je, službeno je potvrđeno, preuzeo prethodnik Valdasa Dambrauskasa na klupi Hajduka, Jens Gustafsson.

Bivši trener Hajduka u četvrtak se predstavio kao novi izbornik U-21 selekcije Švedske.

gol expired Kontroverzni sudac Ivan Bebek odradio prvu utakmicu po isteku suspenzije divider

"Čast mi je što ću postati izbornik nacionalne momčadi. Čeka nas teška misija, ali prihvaćam je ponizno. Jedva čekam upoznati ostale suradnike u savezu i nadam se iskoristiti njihova iskustva u svom sljedećem poslu. Mislim da će mi pomoći da postanem bolji trener", rekao je na službenoj stranici saveza.

Prva utakmica na klupi bit će mu kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo protiv Irske na kraju ožujka tekuće godine.

Lukas Grgić Novo pojačanje Hajduka je najtraženije ime na Transfermarktu, evo tko je sve ostao iza njega divider

Posljednji posao Gustafsson je imao na klupi splitskog Hajduka, a prije toga radio je u Halmstadu i Norrköpingu te kao pomoćnik u AIK-u.

Ugovor sa savezom potpisao je do 2025. godine, a na klupu sjeda odmah i nada se nastaviti švedski put k Europskom prvenstvu. Trenutačno su na vrhu svoje kvalifikacijske skupine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider