Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
predsjednik kluba odobrio

Barcelona dovela stopera, kćerka ukrala šou: Umjesto tate "potpisala ugovor"

Jeison Murillo novi je igrač katalonskog diva Barcelone.

Galerija Jeison Murillo potpisuje za Barcelonu (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Jeison Murillo protiv Maura IIcardija (Foto: AFP) +2 Jeison Murillo (Foto: AFP)

Kolumbijski stoper Valencije Jeison Murillo (26) novi je (barem do kraja sezone) igrač Barcelone! Murillo stiže na posudbu do kraja sezone za dva milijuna eura s pravom otkupa, koji bi Barcelonu koštao 25 milijuna eura.

U četvrtak popodne Murillo je obavio liječnički pregled i nakon toga potpisao za Blaugranu, a šou pred novinarima odnijela je njegova malena kćerka, koja je umjesto njega "potpisala ugovor".

Dolazak kolumbijskog stopera želja je trenera Ernesta Valverdea, koji želi više dubine na stoperskim pozicijama. Stratega Barcelone muče ozljede na toj poziciji, nakon što je Samuel Umtiti zbog koljena trenutno van terena, dok je njegova zamjena Thomas Vermaelen također čest posjetitelj katalonskih klinika.

Murillo ima 26 nastupa i jedan gol za Kolumbiju. U Europu je stigao još kao 18-godišnjak, najprije u španjolsku Granadu, a potom je igrao i za Cadiz, Las Palmas, Inter, i u konačnici Valenciju.

Francuzi objavili video iz svlačionice u poluvremenu finala Svjetskog prvenstva protiv Vatrenih! Griezmann objašnjava Matuidiju (Screenshot) Varane podiže svoje suigrače (Screenshot) Slavlje Hrvatske u finalu protiv Francuske (Foto: AFP) +3 Mario Mandžukić (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider