Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
dosad neviđena snimka

Francuzi objavili video iz svlačionice u poluvremenu finala Svjetskog prvenstva protiv Vatrenih!

Francuski nogometni savez pustio video iz svlačionice s poluvremena finalne utakmice Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske.

Galerija Griezmann objašnjava Matuidiju (Screenshot) Varane podiže svoje suigrače (Screenshot) Slavlje Hrvatske u finalu protiv Francuske (Foto: AFP) +3 Mario Mandžukić (Foto: AFP)

U prvim danima siječnja Francuski nogometni savez pustit će dokumentarac u kojem će navijačima i svijetu približiti pohod na trofej prvaka svijeta. Francuzi su ljetos osvojili naslov prvaka svijeta, nakon što su u finalu s 4:2 bili bolji od Hrvatske.

U kratkom tzv. "teaseru" Francuski savez je objavio video iz poluvremena finalne utakmice protiv Hrvatske, na kojem se vidi atmosfera u svlačionici prije izlaska na preostalih 45 minuta. Francuska je na poluvremenu, podsjetimo, vodila 2:1.

"Ignorirajte sve oko sebe dečki! Samo razmišljajte o utakmici", grmio je stoper europskog klupskog prvaka Real Madrida - Raphael Varane.

Uoči izlaska na travnjak Antoine Griezmann je pozvao Blaisea Matuidija pred ploču i objasnio mu gdje mora biti kada oni imaju, odnosno kada loptu ima Hrvatska.

"U nekim si situacijama bio ovdje, a trebao si biti na drugoj strani, kako bi ja mogao doći na to mjesto. To je kada mi imamo loptu", rekao je napadač Atletico Madrida, a Matuidi uzvratio.

"U pravu si."

Očito je da su imali dobar plan i dogovor u svlačionici, jer su u prvih 10-ak minuta nastavka s 2:1 otišli na nedostižnih 4:1.

Barcelona dovela stopera, kćerka ukrala šou: Umjesto tate "potpisala ugovor" Jeison Murillo potpisuje za Barcelonu (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Jeison Murillo protiv Maura IIcardija (Foto: AFP) +2 Jeison Murillo (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider