Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa što se to događa?

Je li ovo najčudniji klub Europe? Novi bizaran događaj, nestao je najveći trofej u povijesti kluba

Ne odveć poznat portugalski klub dobio je svojih pet minuta slave, ali na njihovu žalost, ne baš po ugodnim vijestima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

CD Aves portugalski je klub koji je vidio i boljih dana. Odavno su već matematički ispali u drugu ligu, a zbog financijskih problema igrači ih napuštaju kao na traci.

Bilo je pitanje hoće li uopće odigrati posljednja dva kola; nekako su se skrpali za pretposljednje protiv Benfice na domaćem terenu, ali put na drugi kraj Portugala u zadnjem kolu i dalje je upitan, pogotovo nakon što se proširila vijest da su u klubu izgubili ključeve klupskog autobusa.

Zbog toga su igrači morali na utakmicu u vlastitom aranžmanu. Neobična vijest obišla je Europu, a netom nakon nje stigla je još jedna bizarnost – u klubu sada ne znaju gdje je pehar za pobjednika Kupa, najvećeg trofeja u povijesti kluba.

gol expired Igrokaz završen: Stigao pravi teškaš! Uprava Dinama imenovala trenera za novu sezonu divider

Aves, koji je većinu povijesti proveo u nižim ligama, osvojio je Kup 2018. pobjedom protiv Porta. Pehar je trebao biti izložen na ulazu u klupske prostorije, ali, kako piše portugalski Record, uprava se iznenadila kada je shvatila da ga nema.

S obzirom na to da je klub praktički u stanju raspada, a već oko pola godine nisu platili zaposlenike i igrače, ne treba čuditi ako se netko odlučio naplatiti i na ilegalan način.

gol expired Još jedan dokaz da čelnici Dinama glavinjaju u magli: Modri vraćaju "rekordnog" napadača divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider