Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki povratak?

VIDEO Je li Hajduk prilikom predstavljanja Mađara otkrio i novi transfer?

prilikom predstavljanja popularnog Lacike u kadru se nakratko pojavio i dres s brojem tri.

Laszlo Kleinheisler (Foto: Hajduk.hr)

Mađarski 29-godišnji vezni igrač Laszlo Kleinheisler pojačat će splitski Hajduk do kraja sezone, a stiže na posudbu iz atenskog Panathinaikosa.

Reprezentativac Mađarske, koji je za izabranu vrstu svoje domovine odigrao 47 utakmica i postigao tri pogotka, dobro je poznat hrvatskim ljubiteljima nogometa jer je u pet sezona nosio dres Osijeka, za koji je u svim natjecanjima nastupio u 131 dvoboju, postigao 21 gol i 15 puta asistirao.

Nakon dovođenja Mađara navijači Hajduka čekaju dolaske novih igrača. Bijeli su sjajnog veznjaka predstavili na neobičan način, i to na HDTV platformi.

Laszlo Kleinheisler u Hajduku Hajduk predstavio veliko pojačanje: Stigao je Laszlo Kleinheisler! divider

Prilikom novogodišnjeg intervjua iza Nikoličiusa bilo je šest dresova bez broja i prezimena, na kraju se ispostavilo da jedan ide u ruke Kleinheisleru, a hoće li Hajduk dovesti još pet imena, treba pričekati.

No kod predstavljanja popularnog Lacike u kadru se nakratko pojavio i dres s brojem tri. Je li se to dogodilo slučajno ili namjerno, na navijačima Hajduka je da presude.

Ako je to novi hint za pojačanje, radi se o povratku Davida Čolina, koji je prije nosio taj broj, ali moguć je i povratak s posudbe Dominika Prpića, koji je također nosio broj tri.

Video možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider