Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mađarski reprezentativac

Hajduk predstavio veliko pojačanje: Stigao je Laszlo Kleinheisler!

Laszlo Kleinheisler novi je igrač Hajduka iz Splita.

Laszlo Kleinheisler u Hajduku (Foto: Hajduk.hr)

Ono što se već danima provlači kroz medije sada je postalo i službeno. László Kleinheisler novi je igrač Hajduka.

Splitski velikan dugo je radio na dovođenju reprezentativca Mađarske, koji će vjerojatno u lipnju na Euro u Njemačku.

Jusuf Gazibegović (lijevo) Je li ova fotografija iz noćnog kluba u Zagrebu otkrila novi milijunski transfer Dinama? divider

Popularni Lacika postao je poznat hrvatskoj javnosti za vrijeme igranja u dresu Osijeka, u kojem je skupio 131 nastup, zabio 21 gol i dodao 15 asistencija.

Zahvaljujući sjajnim igrama u dresu Osijeka, gdje je po mnogima bio i najbolji veznjak HNL-a, ostvario je transfer u Panathinaikos FC.

U Grčkoj se baš i nije naigrao, upisao je 21 nastup i zabio dva gola, no Hajduk zna što Mađar može i sigurno će biti veliko pojačanje Bijelih u borbi za naslov prvaka države.

''HNK Hajduk i Panathinaikos FC dogovorili su posudbu 29-godišnjeg veznjaka Laszla Kleinheislera do kraja aktualne sezone! Laszlo će se odmah na početku priprema za nastavak sezone priključiti Bijelima, a u Hajduku će nositi dres s brojem 30'', objavio je Hajduk.

Vrlo sam sretan i uzbuđen što sam napokon ovdje. Bilo je ovo nekoliko dugih dana, ali sve se završilo na obostrano zadovoljstvo i ne mogu dočekati sutrašnji trening s novim suigračima. Ovo je velik klub, dat ću sve od sebe da postanemo prvaci, da ostvarimo svoje ciljeve. Došao sam ovamo iz trenažnog procesa, u dobroj sam formi tako da mi neće trebati puno vremena da se priviknem. Igrao sam dugo za Osijek, ligu i Hajduk jako dobro poznajem, kao i dosta novih suigrača. Očekujem da ćemo zajedno napraviti velike stvari'', prvi su utisci novog veznjaka Bijelih Laszla Kleinheislera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider