Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Anti je to standard

Napravio polovicu svih prekršaja: ''Pravo je čudo da Erceg nije dobio crveni karton''

Agresivnost Ante Ercega protiv Hajduka je skrenula mnoge poglede, ali to je za njega standard, smatraju u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Utakmica Istre i Hajduka obilježila je proteklo kolo Supersport HNL-a, iako nije bilo riječ o derbiju kola. Tema o kojoj se dosta govorilo bilo je ponašanje Ante Ercega na tom susretu, ali voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu kažu – To je Ante Erceg!

"Mislim da je trebao“, otvorio je Mateo Pukšar.

"Bilo je puno prekršaja, čvrstih, onih koji nisu suđeni poput naleta na Lučića. Klasična njegova nervoza“, dodao je.

"U prvom dijelu je bilo 12 prekršaja, on ih je napravio čak šest. Jednostavno je u drugom dijelu prvog poluvremena ubio utakmicu svojim ponašanjem i odveo ju u neke druge rukavce. Kad imaš karaktere i prekaljene likove na terenu, lako se zapali vatra. Počne iskra na jednom dijelu terena i uskoro ne znaš gdje gledati koliko gori. Apsolutno je čudo što nije dobio crveni“, rekao je Ivan Ljubić.

"Neki kažu da je to radio zbog svog bivšeg kluba, kao da je motiviraniji protiv Hajduka, ali on je takav. To je njegov modus operandi“, smatra Igor Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider