Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
majka je ogorčena

Legendi Liverpoola prijeti otkaz zbog sramotnog pljuvanja na 14-godišnjakinju!

Jamie Carragher mogao bi ostati bez posla zbog nepromišljenog poteza za vrijeme vožnje.

Jamie Carragher (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Legendi Liverpoola i stručnom komentatoru na Sky Sports televiziji Jamieju Carragheru prijeti otkaz u spomenutoj TV emisiji zbog sramotnog pljuvanja u smjeru 14-godišnje djevojčice, čiji je otac iz drugog automobila zadirkivao Carraghera. To se dogodilo nakon završetka velikog derbija između njegovog bivšeg kluba i Manchester Uniteda, u kojem su Crveni vragovi pobijedili rezultatom 2:1.

Navijač Uniteda koji se u društvu kćerke vozio u drugom autumobilu prepoznao je Carraghera, te je otvorio prozor i započeo ga zadirkivati. Kada se našalio s njim, Carragher mu je uzvratio pljuvanjem prema sjedištu na kojem je sjedila njegova kćerka.

"Hej Jamie, bilo je 2:1", rekao je navijač, ali odgovor koji je dobio od Carraghera svakako nije očekivao.

Zbog incidenta koji je nastao iz Sky Sportsa su objavili da Carragher neće biti stručni sukomentator u ponedjeljak na utakmici Stoke Cityja i Manchester Cityja, te da će pokrenuti postupak protiv nekadašnjeg stopera Liverpoola. Realno, Carragher bi vrlo lako mogao ostati bez posla, unatoč činjenici da je jedan od najomiljenijih stručnih sukomentatora, zajedno s Garyjem Nevilleom.

U korist bi mu mogla ići isprika koju je uputio obitelji u dva navrata, a obećao je i da će se osobno doći ispričati u kuću.

"Nisam vidio djevojčicu. Bila je nagnuta unazad u sjedalu. Volio bih da nije upletena u sve ovo", ispričao je Carragher.

Majka djevojčice bila je iznimno ljutita na bivšeg igrača Liverpoola i pitanje je hoće li prihvatiti ispriku. Djevojčici pak nije jasno zbog čega je to napravio, te smatra da bi odrasla osoba poput njega trebala pomoći podnijeti šalu.

Treba reći da je otac snimao mobitelom cijelu situaciju i istovremeno upravljao automobilom, čime je doveo u opasnost svoju kćer, sebe i sve ostale sudionike u prometu.

Vidjet ćemo što će biti s Carragherom i njegovom godišnjom plaćom od milijun funti godišnje, koliko ga Sky Sports plaća za njegove stručne komentare.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider