Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odrađuje suspenziju

Jakirović uoči Slaven Belupa mora ''kemijati'': ''Petkovića nema, očekujte četiri-pet promjena''

Nogometaši Dinama u nedjelju od 17.30 dočekuju Slaven Belupo u posljednjoj utakmici 26. kola SuperSport HNL-a.

Sergej Jakirović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Nogometaši Dinama u nedjelju od 17.30 dočekuju Slaven Belupo u posljednjoj utakmici 26. kola SuperSport HNL-a.

Zagrepčani su u žestokom ritmu, četvrtak-vikend, dodajmo i Kup, itekako je teško Jakiroviću držati optimum forme i fizičke spreme svojih igrača. Susret s Farmaceutima na konferenciji za medije najavio je trener Sergej Jakirović.


''Nema vremena za opuštanje, odmah smo se okrenuli utakmici sa Slaven Belupom. Ritam je jako naporan, ali to smo i željeli. Napravili smo regeneracijski i kompenzacijski trening, imamo danas trening nakon kojega ćemo vidjeti tko će sutra istrčati. Bavimo se najviše sami sobom, kako ćemo mi izgledati. Skautirali smo Slaven Belupo, igrali smo već dvaput s njima tako da znamo što nas može čekati. Želimo odigrati što bolje utakmicu, držati se plana igre i da napravimo sve za tri boda'', rekao je pa dodao:

Slavlje igrača Hajduka Hajduk protutnjao kroz Turopolje i izbio (privremeno) na prvo mjesto, sjajna utakmica Splićana! divider


''Prema nekim planovima, moglo bi biti četiri, pet promjena. Petkovića nema zbog tri žuta kartona, nema ni Ogiware ni Bulata, oni su počeli s treninzima, nadam se da njih dvojica biti na dispoziciji za četvrtak, iako je to optimistično.''

Stojković i Rog blizu povratku?

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj su Marko Rog, Lukas Kačavenda, Luka Stojković i Mahir Emreli, četiri ozlijeđena igrača koja su sve bliži povratku na teren.

"Sve ide po planu s ozlijeđenim igračima. Stojković i Rog rade treninge s momčadi, većinom su džokeri, nema sučeljavanja, jer moramo izbjegavati kontakt. Nadamo se da će biti u punom treningu nakon ovog mjeseca, ne želimo žuriti da se ne bi dogodilo neko veće zlo", zaključio je Jakirović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider