Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvaput srušio Hajduk u pet dana

Jakirović: ''Prvo poluvrijeme je bilo fantastično. Hajduk? Nisu nam ozbiljno zaprijetili do zadnje minute''

Trener Dinama prokomentirao je prolaz u finale Kupa.

Sergej Jakirović (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka dočekali su priliku za iskupljenje protiv Dinama nakon samo pet dana. Podsjetimo, prvi susret je otišao na stranu Zagrepčana 0:1 golom Petkovića.

Istim rezultatom završio je i drugi dvoboj rivala, heroj Modrih ovaj put bio je Sandro Kulenović koji je bio najbrži na Petkovićevom odbijancu u 14. minuti.

Trener Dinama Sergej Jakirović prokomentirao je igru svojih igrača.

Ivan Lučić Bezbroj puta je spasio Hajduk, ali pravo je čudo da je danas uopće zaigrao: Evo u kakvom je stanju Lučić divider

''Čestitao bih dečkima na dobroj utakmici. Prvo poluvrijeme odigrali smo fantastično, Lučić je skinuo par čistih šansi. Drugo poluvrijeme Hajduk je išao s puno više rizika, dobro je što do zadnjeg napada nismo dozvolili nijednu veću priliku'', istaknuo je.

Dinamo je puno bolje izgledao u prvih 45 minuta, trebao je postići i više od jednog pogotka po prikazanoj igri, dok su se Bijeli dignuli u drugom poluvremenu.

''U drugom poluvremenu ne bih rekao da smo bili u padu. Bili smo puno bolji na lopti nego u prvoj utakmici. Ideja nam je ovoga puta prošla bolje. Htjeli smo napraviti veći pritisak na zadnju Hajdukovu liniju jer znamo da Šarlija i Prpić dobro iznose loptu. Koristili smo Kulenovića da ulazi u prostor i to je izgledalo jako dobro.''

Stefan Ristovski Kulenović: ''Idemo po duplu krunu! Kao zagrebačkom dečku, nema ništa bolje od gola Hajduku na Poljudu'' divider

Rijeka čeka u finalu, ali izgleda da će se i prvenstvo lomiti između ove dvije ekipe.

''Rijeka je zasluženo u finalu. Cijelu sezonu su sjajni, potentni, znamo dobro što smo slagali. Sopić to odlično vodi. Kada im i ne ide, netko od igrača iskoči i to je velika kvaliteta koju imaju, morat ćemo biti dobro pripremljeni za te utakmice'', zaključio je trener Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider