Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje u momčad

Jakirović prvi put stao pred novinare nakon priča o otkazu pa demantirao glasine o Petkoviću

Sergej Jakirović je najavio Istru i komentirao situaciju oko Petkovića.

Sergej Jakirović (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Nastavila se HNL sezona. Neki su ovaj tjedan igrali zaostale utakmice. Tako je Dinamo neočekivano razbijen protiv Lokomotive, bilo je čak 3:0.

Takav poraz ozbiljno je uzdrmao svlačionicu, a čak je i Sergej Jakirović bio na rubu otkaza, no on ostaje, samo je pitanje koliko dugo.

Danas se Jakirović pojavio pred novinarima kako bi najavio dvoboj protiv Istre, a komentirao je i glasine o sukobu s Brunom Petkovićem.

"Veliki šok je to što se dogodilo u utorak. Analizirali smo utakmicu, ali neke stvari ostaju nejasne. Ne možemo se vraćati u prošlost, nego moramo gledati prema naprijed. Porazgovarali smo otvoreno i iskreno s igračima o tome što se desilo. Oni su ljuti i bijesni. Nadam se da će to sutra kanalizirati u energiju koja će nam donijeti tri boda.

''To nije istina o Petkoviću''

Previše smo preskakali, žurili, nabacivali u bunar. Lokomotiva je osjetila da je na terenu run and gun, u čemu su oni jako dobri, opasni su po osvojenoj lopti. Trebamo izvući pouke iz ovoga i uvjeren sam da ćemo sutra biti na pravoj razini i pokazati ono što smo pokazali na pripremama.

U dvije minute smo napravili dvije kardinalne greške. Doslovno smo poklonili dva gola i onda se uvuče panika. Vidjeli smo u analizi da smo preskakali igru i nismo se držali plana, promašili smo šanse preko kojih smo se možda mogli vratiti. Ja kao trener Dinama želim vidjeti da igrači daju sve od sebe, kao i navijači'', rekao je Jakirović pa komentirao Petkovića:

''Petković je dobro, nije uopće istina da nije htio trenirati, ne znam kome trebaju takve insinuacije. Imao je temperaturu, što je sasvim normalno. Imali su je i članovi stožera, Bruno je najnormalnije na dispoziciji i sve je dobro.

Istra igra kući i sigurno će htjeti iskoristiti našu situaciju. Moramo pokazati karakter u radnom dijelu, boriti se za svaku loptu. Očekujemo da će nas čekati na svojoj polovici. Nema Ercega, ali ima Fileta koji je jako opasan na velikom prostoru."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX