Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jak sastav Bianconera

Jakirović predstavio neku novu Rijeku: Minimalno izgubili od Juventusa!

Rijeka je izgubila 1:0 od Juventusa u prijateljskoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je izgubila 1:0 u prijateljskoj utakmici od Juventusa. Riječani su odigrali sjajnu utakmicu na Allianz stadionu u Torinu i trener Sergej Jakirović mora biti ponosan na svoje igrače.

gol expired VIDEO Pogledajte kako je rodno Livno dočekalo svojeg brončanog Zlatka Dalića divider


Juventus je izašao u poprilično jakom sastavu, na golu je bio Szczęsny u veznom redu Locatelli, McKennie, Kostić, a u vrhu napadu Kean i Milik. Spomenuti Kean postigao je jedini pogodak na susretu u 73. minuti utakmice.


Zaista respektabilna postava Juventusa, nekoliko igrača su prvotimci reprezentacija koje su nastupale na nedavnom održanom Svjetskom prvenstvu u Katru.

gol expired Čuda su moguća: Hrvatski košarkaši dobili mjesto na Olimpijskome pretkvalifikacijskom turniru! divider


Jakirović je izašao s novim sastavom Rijeke, pojačanja su većinom došla iz Maksimirske 128, a najbolji utisak je ostavio mladi krilni igrač Antonio Marin.


Marin je prošlu sezonu sjajno izgledao na Šubićevcu i bio jedan od najzaslužnijih za mirno plovljenje kroz sezonu Šibenika, ali nije se najbolje snašao pod palicom Ante Čačića. Također, Emir Dilaver će predvoditi obranu Riječana.

gol expired Bjelica jedan od glavnih kandidata za klupu renomirane europske reprezentacije! divider


Jakirović je u kratkom roku posložio Rijeku, izgleda da je uistinu bio problem fizičke spreme kako je rekao na predstavljanju.

Preostaje još posljednji dio igračke križaljke, Profa silno želi dovesti Niku Jankovića kojeg je vodio u Zrinjskom u kojemu je ostavio sjajan dojam.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider