Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

VIDEO Pogledajte kako je rodno Livno dočekalo svojeg brončanog Zlatka Dalića

Zlatko Dalić došao je na svečani doček u svoje rodno Livno.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je svoju treću medalju na svjetskim prvenstvima, drugu brončanu.

Još jednom su Vatreni unijeli sreću i veselje u domove širom Hrvatske, a jedan od najzaslužnijih za uspjehe posljednjih pet godina jest izbornik Zlatko Dalić.

gol expired Čuda su moguća: Hrvatski košarkaši dobili mjesto na Olimpijskome pretkvalifikacijskom turniru! divider

Naš izbornik danas je došao u svoje rodno mjesto, u svoje Livno, koje je pripremilo spektakularan doček. Brojna publika slila se u Hercegbosansku županiju pozdraviti našeg heroja, a za veselu atmosferu, između ostalih, zaduženi su Mate Bulić, Dražen Zečić i Jole.

"Hvala svima koji su navijali u BiH. Za mene je ovo posebno što ste organizirali. Ovo je moje Livno. Ovdje sam rođen", rekao je Dalić prekidan više puta skandiranjem 'Zlatko, Zlatko'. Dodao je kako je malo tko vjerovao prije četiri godine da će Hrvatska ponoviti sportski uspjeh. Pozvao je mlade da slijede uzor nogometnih reprezentativaca.

Oliver Zelenika VIDEO Drama na terenu: Oliver Zelenika nije osjećao noge nakon sudara, u bolnici je divider


"Mladi ljudi mogu prepoznati uzor u reprezentativcima. Za reprezentaciju igraju s puno ljubavi, vjere i poniznosti. Vjerujte, budite, domoljubi i sve se može napraviti", istaknuo je.

gol expired Totalni rat u Dinamu: Otkrivamo nove šokantne informacije, evo što se priprema i na koga će Mamić udariti divider


Udruga veterana IV. Gardijske brigade iz Splita Dalića je proglasila počasnim članom ove legendarne postrojbe, te su mu uručili zahvalnicu.


Izbornik Zlatko Dalić predvodio je momčad Vatrenih na nedavno završenom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru gdje su osvojili treće mjesto.

gol expired Bjelica jedan od glavnih kandidata za klupu renomirane europske reprezentacije! divider

Zlatko Dalić počeo je svoju nogometnu karijeru u Troglavu iz Livna, a njegov talent prepoznali su skauti Hajduka, koji su ga doveli 1983. godine kao 17-godišnjaka.

Na klupu hrvatske nogometne reprezentacije sjeo je 2017. godine, uoči ključnih dvoboja s Ukrajinom u kvalifikacijama za SP 2018. godine, a ostalo je povijest...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider