Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispromašivao se Dinamo

Jakirović: ''Moramo biti zadovoljni bodom. Zeleniku smo napravili vratarem kola''

Sergej Jakirović osvrnuo se na izvedbu svojih igrača u remiju protiv Varaždina.

Sergej Jakirović (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Domaći Varaždin i gostujući Dinamo remizirali su 1:1 u 14. kolu SuperSport HNL-a.

Varaždinci su imali prednost sve do 94. minute susreta, ali Azer Mahir Emreli donio je Dinamu vrijedan bod u borbi za titulu. Nakon utakmice Sergej Jakirović osvrnuo se na predstavu svojih igrača.

Slavlje igrača Varaždina Dinamo izvukao bod u Varaždinu u posljednjim sekundama utakmice divider

"Mislim da smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, trebali smo riješiti utakmicu. Pogodili smo vratnice, Zelenika je sjajno obranio, napravili smo ga varatarem kola, kao i neke druge prije njega. Dogovor je bio da i u nastavku bude pritisak, a iz naše obećavajuće akcije smo primili gol. Dosta nervoze nakon toga, pokušavali smo zamjenama, branili su se dobro. Ali, da pohvalim igrače, nisu se predavali, upornost nam se isplatila, moramo biti zadovoljni bodom."

Je li zadovoljan bodom?

"Kako je završila utakmica, moramo biti zadovoljni. Uvijek igramo na pobjedu, igrali smo i sad, vidjeli ste kako smo odigrali u prvom poluvremenu."

Kaneko je odigrao odličnu utakmicu, na kraju i asistirao za taj izjednačujući pogodak Emrelija.

Ante Crnac Tražili ga Dinamo i Hajduk, ali on blista u Poljskoj: Novi pogodak i asistencija velike nade hrvatskog nogometa divider


"Kaneko već dugo igra dobro, radi razliku i drago mi je zbog njega. Nije mu lako objasniti neke zahtjeve u igri, imamo na klupi prevoditelja, međutim, u samoj utakmici to nije lako govoriti, ne zna još ni toliko dobro engleski."

Vidovića kao da nema, ali niti drugi ne pomažu u napadu

Gabriel Vidović teško dolazi do prilika pred suparničkim vratima, krenuo je odlično u Dinamu, ali posljednjih mjesec-dva ga nema.

"Ne samo Vidović, cijela ofenzivna linija zabija malo golova. Moramo više prema golu pokušati, onako, alanfordovski, ako ne pucaš ne možeš ni zabiti. Moramo biti opasniji, imaju maksimalnu slobodu u završnici i trebaju nam golovi."

Dejan Lovren Nastavlja se patnja kluba dvojice Hrvata: Zadnji su u prvenstvu divider

Je li to što se Dinamo opet mučio, pitao je netko, psihološki problem?

"Ne bih rekao da se mučimo, kako je počelo, očit je problem neefikasnosti, mi pucamo, ali moramo biti precizniji. Treba biti uporan, bio bi problem da ne stvaramo prilike, ali negdje nam se mora otvoriti'', zaključio je strateg Modrih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider