Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MORA SE ISPRIČATI

Jadonu Sanchu zabranjen pristup svim prostorijama namijenjenim prvoj momčadi Manchester Uniteda

Odnos između Erika Ten Haga i Jadona Sancha još uvijek se nije popravio. Zapravo, situacija je najgora do sada.

Jadon Sancho i Erik ten Hag (Foto: Afp)

Izvedbe Jadona Sancha u dresu Manchester Uniteda dosad nisu došle niti blizu onome što je engleski ofenzivac prezentirao kao igrač Borussije Dortmund.

No, pored toga, Sancho se našao i u problemima po pitanju samog odnosa s menadžerom Erikom ten Hagom.

Potužio se na svoj status i tu je sve krenulo

Sve je krenulo nakon što se Sancho putem društvenih mreža, u kasnije obrisanoj objavi, potužio da ga se već neko vrijeme čini žrtvenim janjetom. Povod su bile izjave Erika ten Haga da Sancho ne zadovoljava svojim izvedbama na treningu.

Sancho je zapravo izrazio nezadovoljstvo svojom minutažom, budući da smatra kako drugi igrači, koji također nisu u dobroj formi, dobivaju priliku igrati svaki tjedan, dok je on u potpunosti ostavljen sa strane.

Nažalost, situacija između njega i nizozemskog trenera se ne popravlja. Zapravo, Sancho je sad dobio zabranu pristupa svim klupskim prostorijama namijenjenim prvoj momčadi, uključujući i klupski restoran.

Isprika Ten Hagu ili potraga za novim klubom

Ta zabrana ukinut će se ako se Sancho ispriča Ten Hagu, a onda možda dođe i do povratka u momčad. No, čini se da je 23-godišnji ofenzivac tvrd orah. Ostane li pri svome, najvjerojatno će na zimu krenuti tražiti novi klub, osim ako u međuvremenu Nizozemac ne dobije otkaz.

Sancho je u United stigao u ljeto 2021. za 85 milijune eura, no nije opravdao uloženo. Do sada je u dresu Crvenih vragova odigrao 82 utakmice, unutar kojih je postigao 12 pogodaka i upisao šest asistencija.

Za usporedbu, u Borussiji Dortmund odigrao je 137 utakmica uz 50 pogodaka i 64 asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider