Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za direktni crveni!

Evo što frustracija zbog izolacije može napraviti impulzivnom nogometašu: Nije imao milosti prema supruzi

Jacku Wilshereu jako nedostaje nogomet i uklizavanje u noge suparnicima u borbi za loptu.

Jack Wilshere uklizuje supruzi (Foto: Screenshot)

Bivši nogometaš Arsenala i povremeni engleski reprezentativac Jack Wilshere (28) objavio je video koji zorno pokazuje što izolacija može napraviti ionako temperamentnom čovjeku, sklonom impulzivnim reakcijama.

Ronaldinho u zatvoru Ronaldinho objavio prvu samostalnu poruku iz zatvora: Cimer mu pucao od ponosa

Wilshere je objavio video na kojem driblja svoju suprugu Andriani, koja mu u jednom trenutku zamalo oduzme loptu. Jack je gurnuo loptu dalje od sebe, Andriani je krenula prema njoj kada ju je s leđa snašla divljačka reakcija. Wilshere je s obje noge uklizao i pomeo svoju suprugu, koja je pala na tlo.

Srećom po Wilsherea smijala se, a on je svoju reakciju pokušao objasniti ovako:

Mark Viduka slavi pogodak protiv Real Madrida Bivši napadač Dinama otkrio kako mu je Elton John na koncertu umalo zagorčao život

"Frustracije zbog izolacije izlaze na površinu. Ali ako ćemo biti pošteni posjed lopte je bio u pitanju. Andriani, zaista te volim", napisao je veznjak West Hama.

Wilshere je do sada u karijeri sakupio 48 žutih kartona i dva direktna crvena. Mnogi su talentiranom veznjaku prognozirali veliku karijeru, no nikada nije dosegnuo svoj puni potencijal zbog problematičnog karaktera. 

 

Više o

Nastavi čitati