Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ovo je moj prijatelj pablo"

Ronaldinho objavio prvu samostalnu poruku iz zatvora: Cimer mu pucao od ponosa

Ronaldinho se nakon mjesec dana javio prvom samostalnom porukom iz zatvora.

Ronaldinho u zatvoru (Foto: Screenshot)

Prošlo je mjesec dana otkako je nekada najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho završio u paragvajskom zatvoru zbog ulaska u tu državu s lažnim dokumentima. Tamo je proslavio i vjerojatno najtužniji rođendan u svom životu, a u nedjelju se prvi put oglasio videoporukom.

Lautaro Martinez Barcelona ne želi čekati: Igrač od kojeg rastu zazubice nadomak Camp Noua

Već su se na internetu pojavili videi na kojima Ronaldinho zajedno s drugim zatvorenicima igra nogomet te se čini da je sretan. Tako djeluje i na videu koji je snimio, pretpostavlja se, sa svojim cimerom u zatvorskoj ćeliji, s kojim očito igra u istoj momčadi na terminu.

"Pozdrav svima, obitelji Moraes. Ovo je moj prijatelj, moj napadač Pablo. Igra jako dobro nogomet. Uskoro ćemo ponovno zaigrati", rekao je Ronaldinho u kameru, dok je Pablo ponosno stajao iza njega uzdignutog palca.

Ronaldinho je u zatvoru od 6. ožujka, a tamo bi mogao provesti i do šest mjeseci, dok se cijela situacija s lažnim papirima ne riješi.

Mark Viduka slavi pogodak protiv Real Madrida Bivši napadač Dinama otkrio kako mu je Elton John na koncertu umalo zagorčao život

 

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati