Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekoliko je razloga

Izvršni direktor Liverpoola odgovorio na prijedlog o potpisivanju Gerrarda kako bi uzeo Premierligu

Liverpool neće ponovno pokušati potpisati Stevena Gerrarda kako bi ovaj mogao uzeti medalju pobjednika Premierlige, potvrdio je izvršni direktor kluba Peter Moore.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Steven Gerrard je legenda kluba s Anfielda. Jedan od najvećih igrača u povijesti. Tijekom svog boravka u Liverpoolu osvojio je tri Lige prvaka, tri Liga kupa, dva FA kupa i UEFA kup. Međutim, bivši veznjak Redsa nikad nije podigao pokal pobjednika Premierlige, najbliže tome bio je kad je momčad Brendana Rodgersa zaostala dva boda u sezoni 2013./14.

Liverpool trenutno ima 22 boda prednosti na vrhu ljestvice i sasvim je jasno kako će po prvi put nakon 1990. godine postati prvak Engleske. No to je odmah potaknulo glasine kako bi Gerrard, koji trenutno vodi škotskog velikana Rangerse, mogao biti vraćen na Anfield da uzme pobjedničku medalju.

Međutim, izvršni direktor Liverpoola Moore demantirao je takve napise i otklonio mogućnost vraćanja Gerrarda.

gol expired Lovren otkrio velike Liverpoolove ambicije: "Želimo da nas pamte kao Barcelonu, kao jedne od najboljih" divider

''Dopustite da objasnim što bi se trebalo dogoditi. Dakle, pitanje je ''možemo li vratiti Stevena Gerrarda da dobije medalju u Premierligi?''. A pitanje koje ja vama postavljam: Kojeg igrača želite da izbacimo iz momčadi da bi se to dogodilo?'', kazao je Moore.

''Ako niste primijetili, on je u isto vrijeme i zaposlenik nogometnog kluba'', dodao je izvršni direktor Redsa.

''Gledajte, svi volimo Stevena Gerrarda i svi smo jako ponosni na njega zbog njegove menadžerske karijere, ali stalno vidim napise ''dovedite Gerrarda na petodnevni ugovor kako bi uzeo medalju''. Kemija u svlačionici je važna. Možete li zamisliti to? Da morate otpustiti igrača i reći mu da neće dobiti medalju'', zaključio je Moore.

gol expired Liverpool za siću dovodi senzacionalnog napadača Njemačke: "Idealno bi se uklopio u sustav" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider