Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napravljena i klauzula

Liverpool za siću dovodi senzacionalnog napadača Njemačke: "Idealno bi se uklopio u sustav"

Timo Werner mogao bi idućeg ljeta napustiti Bundesligi i postati novim članom europskog prvaka Liverpoola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Timo Werner s 23 godine već je dokazan napadač i njemački reprezentativac, a ime zvijezde RB Leipziga već se dugo povezuje s nekoliko europskih velikana. Inter, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, svi su oni bili zainteresirani za usluge njemačkog napadača, no čini se da je europski prvak Liverpool prvi krenuo u konkretnu akciju.

Tako tvrdi dobro upućeni njemački novinar Christian Falk, koji je u svojoj kolumni napisao:

gol expired Vrije u Barci: Griezmann odgovorio na kontroverzne komentare u kojima se spominje i njegova supruga divider

"Timo bi bio idealan igrač za Liverpool i njegov stil igre. Sličan je stilu Leipziga. To je stil na koji je on navikao i okruženje u kojem igra već godinama."

Podsjetimo, Werner je u prošlosti izjavio da voli gledati englesku Premierligu i da bi se vrlo rado jednog dana okušao u njoj.

gol expired Neymar potpisao ''ugovor'' za Beckhamov Inter Miami: ''U ovom smo zajedno, on je moj predsjednik'' divider

Werner je ove sezone u 21 nastupu u Bundesligi postigao 20 pogodaka i upisao šest asistencija. U svim je natjecanjima na učinku od 25 golova i 10 asistencija u 30 utakmica.

Werner je prošlog ljeta produljio ugovor s Leipzigom, a u njemu postoji stavka o odštetnoj klauzuli. Ona navodno iznosi oko 60 milijuna eura, što znači da se RB neće previše opariti kada Liverpool ili neki drugi velikan pokuca na vrata.

gol expired Bez pravde za kukavički napad na trenera naše Habazin: Besramno objašnjenje brata svjetske prvakinje divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider