Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"tu sam ako me klub treba"

Lovren otkrio velike Liverpoolove ambicije: "Želimo da nas pamte kao Barcelonu, kao jedne od najboljih"

Dejan Lovren volio bi ostati u Liverpoolu jer s njim želi ostaviti jako dubok trag u europskom i svjetskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren sretan je u Liverpoolu, iako ove sezone ne dobiva puno prilika zaigrati u već sada povijesnoj sezoni Redsa. Lovren je u razgovoru za Sky Sports otkrio da je cijela momčad i dalje gladna uspjeha te da žele da ih se pamti kao jednu od najvećih u nogometnoj povijesti.

gol expired Liverpool za siću dovodi senzacionalnog napadača Njemačke: "Idealno bi se uklopio u sustav" divider

"Ovdje sam od samog početka, odnosno dolaska Jürgena Kloppa. Trebalo je nekoliko godina da se sve posloži. Ove sezone baš smo svi kliknuli. Kliknuli smo i lani, ali smo izgubili prvenstvo za samo jedan bod. Danas se u potpunosti razumijemo. Želim da nas pamte kao momčad Barcelone koja je u četiri godine osvojila 20-ak trofeja. Mislim da to možemo napraviti i želim da nas pamte kao jednu od najboljih momčadi koja je zaigrala nogomet", kazao je Lovren.

Ove sezone Lovren ima svega 13 nastupa u svim natjecanjima, s tim da je većinu dosadašnjeg dijela sezone imao problema s ozljedom mišića.

gol expired Pochettino spreman za novi izazov: ''Bit će teško, to znam, ali vjerujem da će biti fantastičan'' divider

"Ja sam sretan u Liverpoolu. Naravno da bih volio više igrati, ali tu sam ako me klub treba. Razgovarat ćemo na kraju sezone i vidjeti jesam li potreban. Imam u sebi još otprilike pet godina nogometa na najvišoj razini i želim ih iskoristiti. Nikad ne znaš što će biti na kraju sezone, ali ako me klub treba, vrlo ću rado ostati", zaključio je Lovren.

Liverpool će konačno nakon 30 godina čekanja prekinuti post i osvojiti domaće prvenstvo, dok će u Ligi prvaka pokušati obraniti naslov prvaka. U prvenstvu imaju nestvarna 22 boda prednosti ispred Manchester Cityja nakon 25 odigranih kola.

gol expired Neymar potpisao ''ugovor'' za Beckhamov Inter Miami: ''U ovom smo zajedno, on je moj predsjednik'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider