Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponosan na rezultate

Pochettino spreman za novi izazov: ''Bit će teško, to znam, ali vjerujem da će biti fantastičan''

Bivši menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino priželjkuje još jednu priliku za vođenje premeirligaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino, koji je u svibnju 2014. godine nakon odlaska iz Southamptona preuzeo Tottenham, vodio je klub iz sjevernog Londona do finala Lige prvaka prošle sezone.

Međutim, nakon niza loših rezultata i nedosljedne forme zbog koje je Tottenham ispao iz utrke za top četiri mjesta u Premierligi, Spursi su mu uručili otkaz i brzo ga zamijenili Joseom Mourinhom.

Prije odlaska iz Tottenhama 47-godišnji trener bio je povezivan s Manchester Unitedom, kao i španjolskim divom Real Madridom. Govoreći za Sky Sport, Pochettino je otkrio kako žudi za novim poslom u engleskom nogometu.

''Da budem iskren, volio bih raditi u Premierligi. Bit će to teško, znam, trenutačno je takva situacija da moram čekati i vidjeti što će se dogoditi'', rekao je Argentinac.

gol expired Neymar potpisao ''ugovor'' za Beckhamov Inter Miami: ''U ovom smo zajedno, on je moj predsjednik'' divider

''Spreman sam i čekam novi izazov. Vjerujem da će sljedeći izazov biti fantastičan'', dodao je.

Unatoč načinu na koji je njegov posljednji mandat završio, bivši menadžer Spursa i dalje je ''vrlo ponosan na sve što je postigao'' jer je bio trener ''u ključnom trenutku za klub'' uoči selidbe na novi stadion.

''Primjena nove filozofije i novih ideja bila je vrlo teška, ali ponosan sam na uspjeh koji smo ostvarili i dizanjem Tottenhama na drugu razinu. Osvajanje naslova bila bi velika nagrada, ali igrati u Ligi prvaka tri ili četiri godine i puno puta završiti ispred Arsenala velika je ostavština'', zaključio je Pochettino.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider