Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čak i bez perike

Zvijezdu Dinama ne prepoznaju u centru Zagreba: Odgovori Zagrepčana su urnebesni

Izet Hajrović odlično je odradio ulogu TV reportera na Trgu bana Jelačića.

Izet Hajrović

U sklopu promocije Dinamovog kalendara za 2019. godinu, svoju je ulogu imao i jedan od najboljih Dinamovih nogometaša u ovoj sezoni.

Izet Hajrović sjajno se snašao u ulozi TV reportera i potvrdio kako su BiH nogometaši dobri duh ove Dinamove generacije koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u nokaut fazu Europske lige kao prva momčad u skupini.

Iako je Hajrović jedna od najvećih zvijezda današnjeg Dinama koji je napunio Maksimir, neki ga Zagrepčani nisu prepoznali, čak ni kada ih je intervjuirao bez perike i naočala. Općenito su odgovori građana u samom centru Zagreba bili više nego zanimljivi.

Prvi je ispitani rekao kako se ''osjeti da trener imao slobodne ruke i da zato igrači igraju slobodno, tako je trebalo biti godinama, a ovo je dokaz da je to ispavan put''. Teza je to koja se često spominje u kuloarima s obzirom da nekadašnjeg prvog čovjeka kluba, koji je u bijegu od hrvatskog pravosuđa, fizički više nema na Maksimiru.

O samo Hajroviću je rekao da je ''budućnost'' iako Izet ima 27 godina.

Dinamo sam kreće u izgradnju novog stadiona: Rekordni transfer Olma može pokriti troškove Momčad Dinama na Maksimiru (Photo: Marko Prpic/PIXSELL) Stadion Maksimir (Screenshot)

Drugi je ispitani Hajroviću rekao kako je navijač posrnulog NK Zagreba te da mu se od igrača Dinama najviše sviđa Mislav Oršić. Rekao je da je Dinamo najbolji u Hrvatskoj zahvaljujući Mamiću. Ni on nije prepoznao ''reportera'' Hajrovića na prvu, ali ga je kroz razgovor ipak nekako ''prokužio''.

Kad je treći sugovornik pohvalio i igrače koji su iz BiH te spomenuo Gojaka, on se pojavio, a onda je i sam Hajrović skinuo kamuflažu.

Četvrti sugovornik je odmah shvatio s kime priča, a posljednja dvojica na snimci su čak govorila da na Hajrovićevoj poziciji ima boljih igrača ne znajući s kime pričaju.

Pogledajte cijeli video sa sjajnim Izetom...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider