Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komplicira transfer u Hajduk

Iz Londona stižu loše vijesti: Pogoršala se Perišićeva pozicija u pregovorima s Tottenhamom

Ivan Perišić ima još godinu dana ugovora s Tottenhamom koji mu donosi 6 milijuna eura plaće.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Iz Tottenhama stižu loše vijesti o potencijalnom transferu Ivana Perišića u Hajduk.

Londonski je klub otkrio da je Ryan Sessegnon završio na operaciji lijeve tetive, zbog čega neće ići na pripremnu turneju u Australiju, a to znači da je trener Angle Postecoglou ostao samo na Perišiću za poziciju lijevog bočnog.

To uvelike komplicira njegovu poziciju u pregovorima s Danielom Levyjem, koji se više puta pokazao kao tvrd orah. Ostanu li Englezi na samo jednom lijevom bočnom, teško će pustiti Perišića, koji ima još godinu dana ugovora i šest milijuna eura godišnje plaće.

Marijana Veljović Gdje je nestala "slatka mala Marijana"? Navijači se čude što se dogodilo Srpkinji nakon plastičnih operacija divider

No da bi uopće došlo do transfera u Hajduk, mora se poklopiti nekoliko stvari. Tottenham, po svemu sudeći, prvo mora dovesti pojačanje za poziciju lijevog bočnog, a potom Perišić mora sjesti za stol s Levyjem i dogovoriti raskid ugovora koji teži šest milijuna eura.

Jasno je kako se Vatreni ne želi odreći cijele garantirane godišnje plaće. Nije poznato koliko Perišić želi za raskid ugovora, ali nije malo, inače bi ga vjerojatno dobio.

Martin Satriano Dinamu propao transfer napadača Intera? Sve je bilo dogovoreno, ali je odbio doći u Zagreb divider

Bit će to mučni pregovori u kojima Levy neće tek tako popustiti, što znači da bi Perišićev dolazak na Poljud bio puno realniji nazimu.

Do zimskog prijelaznog roka odradit će pola ugovora i dobiti tri milijuna eura, a s tim iznosom u džepu bilo bi puno lakše ispregovarati raskid ugovora i dolazak na Poljud.

Kako god bilo, zanimljivi su tjedni ispred nas, a za Perišićev dolazak u Hajduk još se puno toga mora poklopiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider