Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stručni komentator NOVE TV

Analiza što slijedi na SP-u: "Ždrijeb nam se poklopio, moramo to iskoristiti, a dobar nam je i redoslijed utakmica"

Izabranici Line Červara odigrali su najbolju utakmicu na turniru.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom protiv Katara 26:24 prenijela je tri boda u drugi krug na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2021.

Izabranici Line Červara odigrali su najbolju utakmicu na turniru i zasluženo slavili, a to ističe i Ivica Obrvan, stručni komentator Nove TV.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

''Važna pobjeda koja nas je odvela s tri boda u idući krug. Nije najidealnije, ali ovo je od ove tri utakmice najbolja utakmica, iako nije bilo sjajno. Taj jedan bod koji nam nedostaje protiv Japana koji smo izgubili ne znači nešto specijalno. Danas smo imali širinu napada, bolju protočnost, nekoliko igrača je bilo izuzetno raspoloženo. Nije samo jedna strana napada funkcionirala, Mamić, Marić, Štrlek, Martinović… Da ne zaboravim Šegu koji je obranio četiri sedmerca, što je rijetkost. Svojim obranama je zadržao mir u bitnim trenucima'', rekao je Obrvan pa nastavio:

Ide li ova Hrvatska u četvrtfinale SP-a?

Ukupno glasova:

 ''Martinović je sigurno igrač koji može odlučivati velike utakmice. Pokazao je kroz ove tri utakmice, a mogao je biti korišten i više, za Šarca i Jaganjca ne znam jer ih nismo puno vidjeli, treba im dati više prostora i minutaže u drugom krugu.''

Obrvan ističe dobar ždrijeb

''Dobar nam je redoslijed utakmica u drugom krugu, tek treću igramo protiv Danske, jedinog europskog protivnika u ove dvije grupe. Nadam se da ćemo protiv Danske odlučivati tko će prvi u četvrtfinale.''

U četvrtfinalu Egipat ili Švedska?

''Ždrijeb nam se poklopio, trebamo ga iskoristiti. Jedine dvije reprezentacije kojima najviše nedostaje publika su Egipat kao domaćin i Hrvatska Egipćani su neplanski izgubili od Švedske. Volio bih da protiv Egipta ne igramo u četvrtfinalu. Tu je Rusija, Švedska, Egipat i Slovenija'', završio je hrvatski rukometni trener.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider