Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate li se njega?

Rakitić naletio na starog rivala i objavio fotografiju, ali nitko nije mogao prepoznati ikonu

Ivan Rakitić i Emmanuel Adebayor susreli su se u Dubaiju, a stari rivali iz španjolskog nogometa počastili su fanove zajedničkom fotografijom.

Rakitić i Adebayor (Foto: Screenshot)

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan Seville, Ivan Rakitić, posljednjih je tjedana aktivan na društvenim mrežama, ali fotografija susreta sa starim kolegom koju je objavio uoči početka priprema zaintrigirala je njegove fanove.

Ivan Rakitić, supruga Raquel i kćerkice Rakitić i supruga na ljetovanju se zaljubili u "najljepšu plažu" te odlučili kupiti kuću na toj lokaciji divider

Ivan je u zračnoj luci u Dubaiju naletio na bivšu ikonu nogometnih terena, koju je bilo teško prepoznati zbog civilne odjeće i duge brade. Na fotografiji je Ivan s Emmanuelom Adebayorom, bivšim reprezentativcem Toga, koji je, između ostalih, igrao za Real Madrid, Manchester City, Arsenal i Tottenham.

Stigli su u Španjolsku u istom prijelaznom roku

Rakitić je iskoristio rijetku priliku i ovjekovječio taj susret, a da nije u svojoj priči označio Adebayora, mnogi bi se i danas pitali tko je to u njegovu društvu. Kontroverzni napadač imao je šešir na glavi i bio je obučen u široke hlače i majicu, a lice mu je prekrila duga brada.

gol expired Perišić poslao poruku Rakitiću i napravio pomutnju na internetu: Javio se i ugledni insajder divider

Inače, Adebayor je u Španjolsku stigao u zimu 2011. godine potpisavši za Kraljevski klub, a Ivan je u istom prijelaznom roku potpisao za Sevillu, za koju i danas igra uz nekoliko sezona "pauze" u Barceloni.

Raketa je i dalje aktivan, a Adebayor se umirovio iz profesionalnog nogometa 2020. godine u Clubu Olimpiji u Paragvaju.

Rakitić i Adebayor Rakitić i Adebayor (Foto: Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider