Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najljepši zalasci sunca

Rakitić i supruga na ljetovanju se zaljubili u "najljepšu plažu" te odlučili kupiti kuću na toj lokaciji

Ivan Rakitić ovo je ljeto bio u Cadizu i zaljubio se u "najljepšu plažu u Španjolskoj" te odlučio sa suprugom tamo kupiti kuću.

Ivan Rakitić, supruga Raquel i kćerkice (Foto: Instagram)

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rodio se u Švicarskoj i nikad nije ni živio u Lijepoj Našoj, a sad je jasno kako za to ima malo šanse i po završetku igračke karijere. Naprotiv, malo je šanse da se u Hrvatskoj ponovo pojavi i na godišnjem odmoru jer španjolski mediji pišu kako je sa suprugom odabrao kuću u Cadizu.

Provincija u kojoj je Cadiz poznata je po prekrasnim plažama, na kojima se tisuće turista iz Španjolske i Europe svake godine sunča. Rakitić je u Cadiz dolazio poslovno u dresovima Seville i Barcelone jer klub iz tog grada već treću sezonu uzastopno igra u La Ligi, ali posljednji posjet nije bio samo službeni, nego je spojio ugodno s korisnim.

Kuća na plaži La Barrosa

Rakitić i njegova supruga prije nekoliko tjedana na godišnjem su bili u blizini poznate plaže La Barrosa u Chiclani s idejom kupnje kuće pokraj mora. Pogledali su nekoliko atraktivnih kuća, zaljubili se u jednu od najljepših plaža u Španjolskoj i odlučili kupiti kuću na toj lokaciji.

S plaže na koju se planira doseliti pucaju prekrasni pogledi u svim smjerovima, a osobito atraktivan je pogled na dvorac Sancti Petri, u čijoj su pozadini spektakularni zalasci sunca. Posjet tom mjestu toliko ih je oduševio da su odlučili kupiti kuću na slavnoj La Barrosi.

Nije poznato hoće li im ta kuća služiti kao vikendica ili se planiraju trajno preseliti na to mjesto.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider