Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kada ovako igramo..."

Rakitić otkrio što je razljutilo i pokrenulo Barcelonu!

Ivan Rakitić uživa povjerenje novog trenera Barcelone Ernesta Valverdea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon uvodna tri kola u Primeri u 1. kola u Ligi prvaka Barcelona je i dalje na savršenom učinku i to bez primljenog pogotka. Nikada prije u klupskoj povijesti Barcelona nije otvorila novu sezonu s takvim učinkom.

No da bi sve bilo tako savršeno u Primeri i Ligi prvaka pomogao je, tvrdi Ivan Rakitić, Real Madrid. Kraljevski klub je u dvije utakmice španjolskog Superkupa slavio protiv Katalonaca s ukupnih 5:1.

"Poraz u Superkupu nam je pomogao da se skupimo i krenemo jako u novu sezonu Primere i Lige prvaka. Bilo je važno da krenemo dobro protiv momčadi koja nas je eliminirala lani u Ligi prvaka (Juventus). Teško je igrati protiv nas kada igramo kao u utorak, a to je Juventus najbolje osjetio", rekao je Rakitić za Marcu.

Iako u reprezentaciji ne blista i gubi povjerenje izbornika Ante Čačića, u Barceloni trener Ernesto Valverde ima veliko povjerenje u njega.

"Svaki trener ima neke svoje ideje. Vidim da trener vjeruje u mene, osjećam se ugodno u njegovom sustavu i veselim se borbi da zadržim mjesto u momčadi", zaključio je Rakitić za madridski list.

Barcelonu ove subote očekuje dvoboj protiv Getafea u gostima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider