Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali...

Rakitića boli neizvjesnost: ''Razumijet ću ako prekinu ligu i daju Barci naslov''

Ivan Rakitić ponovno je bio jasan po pitanju svoje želje za ostankom u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić ponovno je progovorio o svojoj nogometnoj budućnosti, ovoga puta u razgovoru za Movistar Plus. Hrvatski veznjak jedan od onih igrača koje Barcelona pokušava iskoristiti za realizaciju drugih transfera, no on sam je vrlo miran po pitanju toga.

"Smiren sam i jako sretan. Nitko me još nije zvao i nemam nikakvih informacija vezanih za produljenje ugovora ili odlazak u drugi klub. Želim nastaviti raditi sa svojom momčadi i novim trenerom", kazao je Ivan Rakitić koji žali zbog cijele situacije zbog koronavirusa.

David Alaba (Foto: AFP) Real i Barca love Bayernovu zvijezdu: Stekli se uvjeti za veliki transfer divider

"Boli me da ne znamo kada će se sve vratiti u normalu. No shvaćam da u ovom trenutku postoje puno važnije stvari od nogometa. Ubija me neizvjesnost, jer ne znam koliko će dana sve to potrajati", otkrio je hrvatski veznjak i potvrdio da svi igrači žele nastaviti sezonu.

"Svi želimo nastaviti igrati i osvojiti naslov prvaka na travnjaku. No isto tako razumijem ako će sezona biti prekinuta i da ćemo u tom slučaju biti proglašeni prvacima. Idealno bi bilo da na bilo koji način završimo sezonu, ali treba misliti i na iduću sezonu. Zdravlje mora biti prioritet u ovoj situaciji, no vjerujem da zajedno možemo proći kroz ovu situaciju", zaključio je Rakitić.

gol expired Lovren urnebesnom objavom izazvao brojne reakcije, Modrić mu poručio: "To je tvoje, brate, a ne tehniciranje" divider

Hrvatski reprezentativac već je javno dao do znanja da "nije vreća krumpira" i da želi ostati u Barceloni, no čini se da Katalonci imaju drugačije planove. Ljeto će dati odgovor, a ukoliko Rakitić napusti Barcelonu vjerojatna destinacija bit će Sevilla, njegov bivši klub.

gol expired Đoković iznio ozbiljnu sumnju o koroni: ''Postoji određena cenzura, ja se prvi neću cijepiti'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider