Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sada se sve zna

Rakitić otkrio tko je bio presudan u njegovu dolasku u Hajduk: "Završni poticaj došao je od..."

Legendarni hrvatski nogometaš Ivan Rakitić ljetos se pridružio Hajduku.

Ivan Rakitić (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Dolazak Ivana Rakitića u Hajduk podigao je Split, ali i Dalmaciju na noge. Navijači su mu priredili veliki doček koji je oduševio nogometni svijet, ali ništa se od toga ne bi dogodilo da nije imao podršku važne osobe.

"Bila je to odluka srca, a završni poticaj došao je od moje supruge Raquel. Rekla mi je da bi voljela živjeti u Hrvatskoj s cijelom obitelji. Jednostavno, ponosan sam što mogu biti u svojoj zemlji, igrati u HNL-u i pokazati svoju zemlju obitelji", objasnio je u razgovoru za Canal Sur Radio.

Također, u razgovoru za španjolsku radijsku postaju legendarni hrvatski nogometaš osvrnuo se na uspješnu epizodu u Barceloni, s kojom, kako otkriva, nije osvojio više trofeja, jer im je bilo – dosadno.

"Uz dužno poštovanje i naklonost prema ostalim momčadima, Barca nije osvojila više trofeja zbog dosade i razmišljanja o ostalim stvarima izvan nogometa", kaže Rakitić za trogodišnje razdoblje koje je uslijedilo nakon osvajanja trostruke krune.

"Zeznuli smo protiv Rome i Liverpoola, ali uvjeren sam da je na nas utjecala ta dosada, taj osjećaj prevelike nadmoći. Ako ne daš sve od sebe, ne pobjeđuješ. Da smo ostali gladni, osvojili bismo još jednu ili dvije Lige prvaka", zaključio je.

Meredith i Johnny Gaudreau Potresna objava supruge za NHL zvijezdu čija je smrt šokirala SAD: Mnogi su zaplakali divider

Ivan Rakitić Ivan Rakitić: "Nismo osvojili više trofeja jer nam je bilo dosadno" divider

Kovačić i Guardiola Cristiano tražio Kovu kraj sebe u Arabiji i nudio mu ogromnu lovu, a sad je stigao Guardiolin odgovor divider

 

Derbi Dinamo - Hajduk završit će:

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook