Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Obitelj zavijena u crno

Potresna objava supruge za NHL zvijezdu čija je smrt šokirala SAD: Mnogi su zaplakali

NHL zvijezda Johnny Gauderau i njegov brat Matthew su poginuli u prometnoj nesreći.

Meredith i Johnny Gaudreau (Foto: Meredith Gaudreau/Instagram)

Tužna vijest o pogiblji NHL zvijezde Johnnyja Gaudreaua i njegovog brata Matthewa je duboko potresla SAD. Braća su smrtno stradala u prometnoj nesreći u New Jerseyju, kada je na njih naletio osobni automobil dok su se vozili biciklima.

Sve se dogodilo u blizini obiteljske kuće, i to samo 24 sata uoči vjenčanja njihove sestre na kojem su trebali biti kumovi. Od strašne prometne nesreće prošlo je desetak dana, a sada se i javno oglasila supruge poginule NHL zvijezde.

Na društvenim mrežama je objavilo potresno pismo zbog kojeg su mnogi zaplakali:

"Ne objavljujem često, ali John ovo zaslužuje. Prije tri godine na današnji dan sam postala tvoja zauvijek. Jedan od najboljih dana u mom životu, uključujući noć kad smo se zaručili i dane kad smo dočekali naše bebe na ovom svijetu.

Onog dana kad sam te upoznala, sjećam se da sam sama sebi rekla – udat ću se za njega. Volim te zauvijek John, tako sam ponosna što sam tvoja supruga", poručila je njegova supruga u emotivnom pismu kojim je obilježila tri godine braka.

Gaudreau je u NHL ušao 2013., nakon što je 2011. izabran na draftu. Odigrao je devet sezona u Calgary Flamesima te dvije za Columbus Blue Jacketse. Prije dolaska u najbolju hokejašku ligu svijeta, Gaudreau je igrao za Boston College.

U 11 sezona u NHL-u postigao je 243 gola i imao 500 asistencija. Sedam puta je biran u All-Star momčad. Pet puta je nastupio za američku reprezentaciju na svjetskim prvenstvima i bio vlasnik dva rekorda: sa 43 boda i 30 asistencija u utakmicama na svjetskim prvenstvima bio je najbolji američki reprezentativac, nadmašivši Patricka Kanea u obje kategorije na ovogodišnjem SP-u, na kojem je reprezentacija SAD-a osvojila peto mjesto.

Ivan Rakitić Ivan Rakitić: "Nismo osvojili više trofeja jer nam je bilo dosadno" divider

Adrian Newey Bomba iz Formule 1: Kompletiran je zvučni transfer, ovo bi moglo potpuno promijeniti odnose! divider

Kovačić i Guardiola Cristiano tražio Kovu kraj sebe u Arabiji i nudio mu ogromnu lovu, a sad je stigao Guardiolin odgovor divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook