Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"On mi je poput brata"

Španjolci tvrde da Modrić nema "rok trajanja", a evo što za njega kaže Rakitić: Hvali ga na sva zvona

Ivan Rakitić osvrnuo se na Luku Modrića s kojim je godinama igrao u dresu hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, Ivan Rakitić se u potpunosti posvetio klupskom nogometu, ali i omiljenoj Sevilli za koju ga vežu najljepše uspomene. Iako je ove sezone krenuo s klupe, Raketa se vrlo brzo vratio u prvi sastav.

Samo u posljednjih mjesec dana upisao je nekoliko golova i asistencija. Tako se u razgovoru za španjolski AS osvrnuo na tekuću sezonu, ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića koji je završio na 29. mjestu u izboru za Zlatnu loptu.

Tako su Španjolci pitali za Modrića, koji je 36 godina na leđima još uvijek među 30 najboljih igrača u Europi, ima li rok trajanja.

"Vidim da još uvijek igra s velikim entzuijazmom. Vidio sam prošli tjedan u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji kako motivira suigrače. Kada je on sretan i drugi uživaju. Drago mi je da još uvijek mogu igrati protiv njega na terenu".

gol expired Evo na kojem je mjestu Luka Modrić završio u izboru za Zlatnu loptu: Mjesto dijeli s nogometašem Chelseaja divider

Rakitić otkriva kako mu nedostaje igranje s Modrićem u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

"Naravno da mi nedostaje, ne samo kao igrač, već kao i osoba. Počeli smo skupa igrati za Hrvatsku kao djeca, a onda smo dospjeli i do seniora. Luka mi je poput brata, nadam se da će i dalje igrati nogomet jer je sjajno vidjeti ga na terenu", rekao je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider