Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka vas super zabava

Ogroman interes za najpopularniji kviz: Perišić otvara 'Bitku za Macolu'!

U manje od 48 sati najboljih 35 četveročlanih ekipa iz Varaždina, Rijeke, Zadra, Osijeka, Metkovića, Pule, Šibenika, Zagreba, Splita i Mostara potvrdile su svoj dolazak.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još od kraja ljeta prošle godine, u devet hrvatskih i jednom BiH gradu, svakog četvrtka više od 500 nogometnih romantičara igralo je ovaj najpopularniji multimedijalni kviz u zemlji kako bi izborili svoje mjesto u finalu koje se sutra, 19.05.2018. u 18:30 održava na pola puta između Zagreba i Splita - u kultnom restoranu Macola na staroj cesti u Korenici.

U manje od 48 sati najboljih 35 četveročlanih ekipa iz Varaždina, Rijeke, Zadra, Osijeka, Metkovića, Pule, Šibenika, Zagreba, Splita i Mostara potvrdile su svoj dolazak, možda i zato jer pobjednike ovogodišnje 'Bitke za Macolu' čeka replika pehara kojeg će za dva mjeseca u Rusiji podignuti pobjednik Svjetskog prvenstva.

Bitka za Macolu (Foto: Nogometne Ikone) Bitka za Macolu (Foto: Nogometne Ikone) (Foto: Nogometne Ikone)

''Ove godine smo osim standardnih nagrada odlučili izraditi repliku Zlatne Božice. Za mene je to najljepši trofej uopće u svijetu sporta, a savršeno će pristajati najboljm znalcima u Hrvatskoj. Interes je ogroman, nećemo otkriti tko sve osim Perišića postavlja video pitanja. Kviz smo slagali nekolko dana i vjerujem da nas čeka super zabava kao i svake godine na Macoli'', rekao nam je osnivač popularne Facebook stranice''Nogometne Ikone'' Ivan Milković.

Na istom mjestu tako će se treću godinu za redom naći oko 150 nogometnih zaljubljenika, ujedno i navijača Hajduka, Dinama, Rijeke i ostalih HNL klubova koji svoju snagu neće odmjeravati šakama već znanjem o najvažnijoj glavnoj stvari na svijetu.

Trofej Bitka za Macolu (Foto: Nogometne Ikone) Trofej Bitka za Macolu (Foto: Nogometne Ikone) (Foto: Nogometne Ikone)

Ekipa Nogometnih Ikona je prije pet mjeseci plasirala i dokumentarni film ''Bitka za Macolu'' koji se trenutačno prikazuje na filmskim platnima po Hrvatskoj. Želite li i vi osjetiti i zabilježiti atmosferu nekih romantičnijih nogometnih vremena, pozivamo Vas da nam se pridružite sutra u Korenici i uz gulaš, pokoje pivo i obilje izazovnih nogometnih pitanja uživate u kulminaciji još jedne sezone koja je porušila sve kvizaške rekorde u Hrvatskoj.

Pozdravlja vas ekipa Nogometnih Ikona!
#samoromantika
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider