Više od 500 igrača razvrstanih u više od 130 ekipa zaigrat će večeras na najmasovnijem pub-kvizu u Hrvatskoj. Nogometne Ikone ušle su u treću sezonu sa svojim nogometnim kvizom koji već tradicionalno veliko finale svake sezone ima u Korenici u kultnom restoranu Macola.

Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Metkoviću ove su se sezone priključili Varaždin, Šibenik, Pula i Daruvar. U većini gradova igrat će se lige, a na kraju sezone koncem svibnja u ''Bitki za Macolu'' vidjet ćemo tko su najbolji nogometni znalci u Hrvatskoj.

Dakako, posebnost je ovog kviza da često na njemu pitanja postavljaju sportske zvijezde od Stipe Miočića, Andreja Kramarića, Janice Kostelić itd.

''Interes je ogroman, svake sezone sve veći. Ove sezone očekujemo svakoga četvrtka gotovo 600 igrača razvrstanih po ekipama. Dio je projekta 'Nogometnih Ikona' i naš dokumentarni film koji je pratio dvije godine rasta naše Facebook-stranice i kviza. I dalje traje naša crowdfunding kampanja na platformi indiegogo u kojoj skupljamo novac za kinoprojekcije diljem Hrvatske'', rekao nam je Ivan Miliković Encan osnivač Facebook-stranice Nogometne Ikone.

Kampanju možete donirati na ovom linku