Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nikad, moj prijatelju''

Gazzetta tvrdi da Perišić prelazi u omraženog rivala: Hoće li prekršiti obećanje dano navijačima?

Ivan Perišić ima ugovor s Interom koji istječe 30. lipnja.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ne želi produžiti ugovor s Interom. Nakon što je zabio dva gola za pobjedu u finalu Kupa protiv Juventusa (4:2), Perišić je kratkom izjavom podigao prašinu u talijanskim medijima.

"Produženje ugovora? Još uvijek ne znam ništa. Kad se razgovara s najboljim igračima, onda se ne čeka posljednji trenutak", kazao je ogorčeni Omišanin i tako pokrenuo glasine o odlasku iz Intera.

Već sljedećeg jutra pojavila se informacija kako su za njegove usluge najviše zainterisirani Newcastle i Juventus, ali samo nekoliko sati kasnije došlo je do preokreta. 

Engleski Express je plasirao bombastičnu informaciju kako je Vatreni na korak od potpisa ugovora s još uvijek aktualnim prvakom Europe, Chelseajem. Navodno su ostali samo detalji, ali sada je poznati talijanski list La Gazzetta dello Sport plasirao informaciju kako je Perišićevo srce osvojio - Juventus.

Inter ga ne može platiti, ali može Juventus

Do prije nekoliko dana čelnici Intera su vjerovali kako bi mogli pronaći kompromis s hrvatskim nogometašem i dogovoriti produženje suradnje za još nekoliko godina, ali ne mogu pristati na njegove uvjete.

Nudili su mu 4,5 milijuna eura godišnje, ali Perišić smatra da zaslužuje daleko više. Tražio je 6 milijuna eura, ali Nerrazzuri ne mogu pristati na to, financijske mogućnosti kluba su još uvijek ograničene.

No zato njegove zahtjeve može ispuniti Juventus, ali hoće li potpisom za "Staru damu" prekršiti davno izrečeno obećanje? 

2019. godine jedan navijač torinskog kluba je poslao poruku Perišiću da dođe u Juventus, ali on je samo kratko poručio: "NIKAD, moj prijatelju"...

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider