Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
INTER JE PREDUGO ČEKAO

Nova bomba iz Engleske: Ivan Perišić sve je dogovorio s prvakom Europe

Britanski mediji došli su do informacije kako je Ivan Perišić dogovorio svoj prelazak u redove Chelseaja.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Iako su tijekom jutra mediji prenijeli informaciju kako su se u igru za angažman Ivana Perišića najozbiljnije uključuli Juventus i Newcastle, nove informacije otkrivaju preokret.

Zdravko Mamić, Mirko Barišić i Damir Vrbanović u Zadru na utakmici Legenda HNL-a otkriva kako je šokirao Dinamo i razveselio Hajduk: "Noć prije naletio sam na Mamića, a HNS me prevario…" divider

Ako je vjerovati onome što otkriva Express, Perišić je sve dogovorio s Chelseajem te bi trebao uskoro postati igračem londonskih plavih, još uvijek aktualnog prvaka Europe.

Preostale su samo formalnosti?

Spomenuti medij otišao je toliko daleko da izjavljuju kako su do zaključenja dogovora preostala samo formalnosti.

Perišić je postigao dva pogotka u produžetku finalne utakmice Kupa protiv Juventusa, nakon čega je poslao jasnu poruku Interu, s kojim još uvijek nije produžio ugovor, a koji niti nije spreman ponuditi Ivanu uvjete kakvi bi ga zadovoljili.

To je očito Perišiću bila dovoljno jaka poruka da pogleda što drugi nude, ali i da jednom impresivnom partijom dodatno podigne svoju cijenu. 

Ivan već godinama želi u Premier ligu

Poznato je kako je Perišiću želja nastupiti u Premier ligi, a posljednjih nekoliko ljetnih prijelaznih rokova povezivan je s Manchester Unitedom, no taj posao nikad nije odrađen. 

Perišić je u veljači napunio 33 godine, a ove sezone je za Inter upisao devet pogodaka i osam asistencija u 47 nastupa unutar svih natjecanja. Izuzetno dobra statistika uzevši u obzir da je većinu utakmica proveo na poziciju lijevog bočnog braniča.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider