Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
talentiran je, ali...

Leko gubi strpljenje: Kritizirao Leticu nakon velike pogreške mladog hrvatskog vratara

Hrvatski trener javno je kritizirao mladog hrvatskog vratara nakon pogreške u prvenstvenoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karlo Letica ovoga je ljeta zamijenio Hajduk belgijskim Club Bruggeom za tri milijuna eura, što je najveći vratarski transfer u povijesti HNL-a.

Međutim, talentiranom 21-godišnjaku nije najbolje krenulo u momčadi belgijskog prvaka, koju s klupe vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko.

Letica je u prošloj utakmici bio sukrivac za prosipanje bodova protiv Saint-Truidensea (2:2). U 18. minuti je primio tragikomičan gol za 1:0 nakon što mu je lopta ispala iz ruku i završila u mreži, a to mu nije prva takva pogreška ove sezone.

Iako se radi o mladom i bez sumnje vrlo perspektivnom vrataru, Leko je izjavama nakon utakmice odlučio prodrmati mladog čuvara mreže, poručivši mu da talent nije dovoljan da bi ostao prvi vratar u klubu poput Club Bruggea.

''Odigrali smo već 16 utakmica, Letica nam nije dao veliki doprinos u pobjedama. To je činjenica i realnost. Možemo reći da je mlad i veliki talent, ali na ovoj razini morate pokazivati dobre igre. Međutim, nije u ovoj utakmici samo Karlo bio kriv, imali smo tri ili četiri igrača koji nisu bili na razini", rekao je Leko i dodao da mu Letica mora početi donositi bodove.

Novo kolo belgijskog prvenstva na rasporedu je već u srijedu, a Club Brugge dočekuje Oostende. Belgijski mediji pišu da Letica neće konkurirati za sastav, a iz kluba su poručili da je razlog ozljeda.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider