Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DEMANTIRAO NESPORTSKO PONAŠANJE

Karoglan ga šokirao izmjenom nakon 12 minuta, on se danas javio: "Najvažnija su tri boda!

Krilni napadač Hajduka obratio se javnosti nakon što je jučer zamijenjen nakon samo 12 minuta provedenih u igri.

Ivan Dolček (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Jedan od detalja koji je obilježio utakmica 13. kola Supersport HNL-a između Slaven Belupa i Hajduka bila je zamjena koju je trener Hajduka Mislav Karoglan napravio u 84. minuti.

Pokušao ga utješio odmah po izlasku iz igre

On je tada iz igre izvadio Ivana Dolčeka, nogometaša kojeg je samo 12 minuta ranije u igru uveo. Šokirao je time krilnog napadača koji je tim putem nastupio u svom rodnom gradu.

Ivan Dolček Hajdukov šef objasnio zašto je izvadio Dolčeka poslije samo 12 minuta u igri protiv Slavena divider

Dolčeka je Karoglan nakon izlaska pokušao utješiti i objasniti mu zašto je napravio takav potez, no vidjelo se da je 23-godišnjak više nego razočaran. No, gledajući da je Hajduk došao do tri boda, teško da se može Karoglanove taktičke poteze kritizirati.

Dolček demantirao medije

Karoglan je objasio zašto je Dolčeka izvadio i ispričao mu se, a sad je putem Instastoryja na Instagramu svoju stranu otkrio i Dolček.

"S obzirom na veliki broj poziva i poruke koje sam primio u vezi s jučerašnjom situacijom na terenu, želim se obratiti s nekoliko razmišljanja. Poštujem svaku odluku trenera, kakva god ona bila! Demantiram svaki natpis medija o bilo kakvom nesportskom ili nepristojnom ponašanju nakon izlaska iz igre! U svemu ovome najvažnija su tri nova boda. Hvala svima na velikom broju poruka podrške", napisao je Dolček.

Filip Uremović VIDEO Stoper Hajduka podsjetio na legendarnog Sivonjića: Ovo je bilo nemoguće promašiti divider

Sve u svemu, to je najzdraviji stav, bilo kakav izraz nezadovoljstva može naškoditi momčadi, ali i njemu samom, po pitanju nastupa za klub u budućnosti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider